2777
2789

اییینقد بهم نزدیک بودیم و همو دوس داشتیم جون میدادیم برای هم دیگه . تو غم و شادی باهم بودیم اشک و خندمون باهم بود رازدار هم بودیم . بهترین دوستا ‌ 

تا اینکه پدرم فوت کرد مادرم ازدواج کرد و منم ازدواج کردم ‌با اینکه پسری ک باهاش ازدواج کردم برادر زاده اش بود ولی یهویی بعد نامزدی ساز مخالف برداشت یکمی کدورت بین منو مادرم پیش اومد شوهرش میتونست ارومش کنه ولی ی ادم ب شدت بدجنس و زودرنج ک ادم ک اصلا ادب و احترام حالیش نیست احساس میکنه فقط حق با خودشه ب همه بی احترامی میکنه حتی مادر بزرگم و پدر شوهرم با اینکه بهش چیزی نگفتن

الان بقیشو میزارم

کاربر قدیمیم 💐 توی موارد اشپزی و کیک پزی هر سوالی باااشه در خدمتم😍

. بی شخصیت و بیش از اندازه دخالت کن تو همه چی . من از مادرم دور شدم ب خاطر رفتاراش ب خاطر اینکه انتظار داره من بهش بگم پدر مثل بابام باشم باهاش بهش خیلیییییی احترام بزارم و حتی ی شوخی کوچیک نکنم با ی حرف ساده ناراحت میشه ولی خودش دائما تیکه میندازه ب شوهرم و ب هممون بخاطر رفیقاش ک سر منو شوهرم کلاه گذاشتن ب ما توهین میکنه و اصلااا شخصیتش با من جور نیست میگم عب نداره ولی خب هربار میرم خونشون ی کاری میکنه ک کلی دلخور بیایم بیرون و حتی اخرین بار ب مادرشوهرم بی دلیل بی احترامی کرد و منم دیگه خونشون نرفتم 

الان بقیشو میزارم 

نمیگم من خوبم ولی خب اییینقدر بدجنس و بی شخصیت نیستم . حتی بعد ازدواج مادرم ما ی قدم نزدبم باهم ی بیرون باهم نرفتیم همش باید ر شوهرش گزارش بده و اییینقدر بهش زنگ میزنه که کلافه میشم مثلا برا عقدم رفتیم لباس بخریم مادر جاریم همش پیشش بود ولی مادر من دائما دنبال سوهرش میرفت ی جای دیگه و من حسابی خجالت زده شدن از بس اصلا ی سر گوشیش داشت ب شوهرش زنگ میزد و دنبال شوهرش میگشت و من اصلا لباس خوبی نخریدم 

الان بقیشو  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میزارم

دلم گرفته از اینکه دلم مامان میخواد مامان خودمو .

ی ترازو و یه اچر ازشون قرص گرفتم ک مال بابام بوده قبل مرگش خریده برا مادرم بعد دو هفته ب دروغ مادرمو پر کرده بود مادرم اومد گفت میخوام فلان کنم میدونم دروع گفت ترازو و اچر و ازم گرفت . 

و من الاااان هرچقدر تو سایت میگردم پیدا نمیکنم مثل اون کاسه ی ترازو ک کارمو انجام بدم شوهرم میگه از مادرت بگیرش در عوص ی کاسه دیگه بهش بدخ روم نمیشه گم مادرم ب دروغ ازم گرفته وسیله هارو و اصلا نیازش نداشته و الان بهم نمیدتش چون شوهرش همیشه در گوشش وزوز میکنه

بیخیال این مادر شو

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
مهره مار داشته مرتیکه انگار یکم فاصله بگیر شاید مامانت به خودش اومد

گرفتم خیلییی فاصله گرفتم ولی فقط گله میکنه و فکر میکنه من ادم بدم حسرت ی مادر مثل مادر بقیه مثل مادر جاریم رو دلمه

اسی مامانت چند سال مجرد بوده؟ بعد با این آقا ازدواج کرده؟ آخه رفتارای مامانت شده مث این دخترای ۱۵ ساله که تازه عقد میکنن جوگیر میشن ،آخه همش چسبیده به اون و تو که بچش باشی یادش رفته ،درسته شوهرشه ولی تو هم بچشی ،بنظرم یکم باهاش سرسنگین تر شو بزار دلش برات تنگ بشه خودش بیاد خونتون و باهاش صحبت کن بگو بهش که چقدر ازش ناراحتی 

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

گرفتم خیلییی فاصله گرفتم ولی فقط گله میکنه و فکر میکنه من ادم بدم حسرت ی مادر مثل مادر بقیه مثل مادر ...

درباره مادرت گفتی یاد یکی افتادم .

بلاخره ی روزی مادرت از کاراش پشیمون میشه

ارث پدرتو گرفتی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم .