2777
2789
عنوان

شربت اشتها آوررررر خیلی خوووووب

337 بازدید | 39 پست

سلام خانما .من خیلی وقته درگیر وزن بچم هستم هر کاری میکنم وزنش بالا نمیره غذاش هم خیلی خوب نیست صبحانه که کلا یه لقمه بخور بزور ناهار شامشم معمولی پیش دکتر غدد هم بردم گفت هیچ مشکلی نداره فقط مکمل داد و شربت اشتها اصلا تاثیری نداشت لطفا کسی تجربه ایی داره بهم بگه ممنون

حاصلضرب توان در ادعا مقداری ثابت است
هر چه توان انسان کمتر باشد ادعایش بیشتر است
هر چه توان انسان بیشتر شود ادعایش کمتر میگردد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من زینک میدادم خوب بود رشد مو و اینا هم تاثیر داره

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

پدیا بست 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

نیم ساعت ۳قبل ناهار ،نیم ساعت قبل شام سانستول بده مثل چییی میخوره غذا 😁

برای قد هم سندروس خوبه

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
شربت تقویتی سندروس پلاس زینک واقعا عالیه  من با پسرم از دوسالگیش دارم میدم

اره تعریفش زیاد شنیدم

بچتون قد و وزنش چنده؟

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤