2777
2789
عنوان

بیاین۱۸+

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 57 پست
اخه ننه اش وقتی ۱۶ سالم بود یه کاری کردبابام تف کردتو صورتم کناه من این بود ازپنجره نگاه کرده بودم

اگه با هدف تلافیه که هیچکار نکن ، مقصر اصلی اون اتفاقم پدرت بود 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه خواهر خودمم از راه به درمیسه

واقعا درکت میکنم.

بچه های خواهر منم بهشون چندان اعتماد ندارم .

برای همین با خواهرم رفت و آمدند و قطع کرد چند ماهی یک بار هم و میبینم.یا تنها میرم خونش. 

تربیت خواهرم و قبول ندارم..

من باشم می ترسونم دختر عموم و میگم ک خواهرم چیزی نمیدونه اگ چیزی فهمید یعنی از تو فهمیده

اخه مادر خودش وقتی من ۱۶ سالم بود اومدالکی به بابام گفت دوست پسر داره کاری کردبابام تف کردتوصورتم در ...

ببین یعنی جات بودم دوتا هم میذاشتم روش بهشون میگفتم 

اگه نگی واقعا خیلی دیوونه ای

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁
اخه ننه اش وقتی ۱۶ سالم بود یه کاری کردبابام تف کردتو صورتم کناه من این بود ازپنجره نگاه کرده بودم

الان میخوای تلافی کنی؟

گذشته ها گذشته ب نظرم بیخیال شو دختره چه گناهی داره که تاوان کار مامانشو بده

اگه دختر عموت خواهرت بود چیکار میکردی همون کارا انجام بده

نمیدونم اگه تو بودی چیکار میکردی 

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
ببین یعنی جات بودم دوتا هم میذاشتم روش بهشون میگفتم  اگه نگی واقعا خیلی دیوونه ای

اخه دختر عموم رو دوسش دارم دلم نمیاد

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم

خب حالا میخوای اون بدبختم همین حسو تجربه کنه.... اگه آره.. در من حرفی ندارم

متاهل متعهد _درخواست دوستی ممنوع
اخه دختر عموم رو دوسش دارم دلم نمیاد

دختر خوبیه؟ اگه عین مامانش نیست که بشین باهاش حرف بزن گوش نکرد بگو

به غم کسی اسیرم که ز من خبر ندارد ، عجب از محبت من که در او اثر ندارد ، غلط است هر که گوید که به دل ره است دل را ، دل من ز غصه خون شد ، دل او خبر ندارد 🥲💔 بسوزه پدر زشتی که طرفم نمیایییی💔💔💔 دعا کنید فراموشم کنه دلش رو شکستم گریش رو در آوردم کاش اذیت نشه سر من کاش دوسم نداشته باشه حالا که دوسش ندارم حالا که دل به یکی دیگه بستم. تروخدا دعا کنید فراموشش کنم نمیخوام بهش برسم فقط یادم بره کاش هیچ وقت نرفته بودم اون هئیت.ورژن دخترونه حبیبم. بی احساسم نیستم دلم دریاست به اسم کاربریم گیر ندید موقع ثبت نام داشتم اهنگ شادمهر رو گوش میدادم همون اسم اهنگ رو نوشتم.😁