2777
2789
عنوان

میشه عاشق بود ولی خداحافظی کرد؟

417 بازدید | 7 پست

دوستش داشتم ولی انتخابم این بود که باهاش زیر یک سقف زندگی نکنم. چرا؟ چون دوستش داشتم و می‌دونستم من و اون برای همسر بودن خلق نشدیم. دوستش داشتم و به احترامِ همین حسِ غریبِ دوست داشتن، بهش گفتم: خداحافظ...

در عشق، مراقبت هست و گاهی رفتن، به معنای همون مراقبته.

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

غلط کرده، این تناقض نشانه زرنگی و تنوع طلبی شماست

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

غلط کرده، این تناقض نشانه زرنگی و تنوع طلبی شماست

حالا چرا اینقدر عصبانی؟ 😊 شما برای آدم ها حق انتخاب قائل نیستید؟ کسی ممکنه شما رو به عنوان یک دوست، فرد مطمئنی ببینه ولی به عنوان همسر نه. کجای این مسئله اشکال داره؟ 

ارتباط بدون خشونت (nvc) یک تکنیک برای برقراری ارتباط موثر و درست با دیگرانه که من بهش میگم معجزه‌ی nvc 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا اینقدر عصبانی؟ 😊 شما برای آدم ها حق انتخاب قائل نیستید؟ کسی ممکنه شما رو به عنوان یک دوست، ...

دوست با عشق فرق می‌کنه.

من اگر زمان کسی رو هدر بدم، سرمایه عاطفیش رو پیش خودم نابود کنم و بالا بکشم، اگر فرصت هاشو ازش بگیرم، اگر ذهنش رو مشغول خودم کنم، اگر به اون ضرر برسونم و ... بعد بگم جدا بشیم چون دوستت دارم خودخواهی محضه و حتما دنبال موقعیتهای بهترم.

اما اگر دوستان معمولی باشیم و دخل و تصرفی تو زندگی هم نداشته باشیم میتونیم دیگه کنار هم نباشیم. 

ما هر چه دویدیم به مقصد نرسیدیم🌾از عشق بجز مزه تلخش نچشیدیم... این دست منو دامنت ای عشق کجایی🌾یه عمره که از عشق فقط قصه شنیدیم 

دوست با عشق فرق می‌کنه. من اگر زمان کسی رو هدر بدم، سرمایه عاطفیش رو پیش خودم نابود کنم و بالا بکشم ...

خب پس با هم، هم عقیده هستیم. دو نفر ممکنه اون کشش اولیه رو بهم پیدا کنند و وقت بذارن برای شناخت بیشتر اما در نهایت یکی از دو طرف به این نتیجه برسه که طرفش رو نمی تونه به عنوان همسر بپذیره. (بدون اینکه بهش آسیب زده باشه یا فریبش داده باشه) و واقعا هم دوست داشتن هست یعنی به عنوان یک دوست توی اون مدت خیلی با هم خوب بودن. اینجاست که خداحافظی یعنی قدرت و دانایی. 

خب پس با هم، هم عقیده هستیم. دو نفر ممکنه اون کشش اولیه رو بهم پیدا کنند و وقت بذارن برای شناخت بیشت ...

اگر منظور شما اینه که برای آشنایی با یک نفر وقتی گذاشتیم بدون اینکه احساسات رو دخالت بدیم و او رو امیدوارش کنیم. بله نشونه آگاهیه.

من کلا همین مشکلو الان دارم با کسی هستم که میگه دوست باشیم ولی من نمپزیرم اصن کلا سینگل بودن رو شکست ...

دستیابی به یه رابطه‌ی خوب و محترمانه حتما می تونه یه موفقیت محسوب بشه اما مجرد بودن معنای شکست نداره. در مورد رابطه هم کاملا تصمیم با خودته، وقتی اولویت تو ازدواج هست پس حق داری رابطه‌ای که قرار نیست به ازدواج ختم بشه رو ادامه ندی.