2777
2789
عنوان

بیاین خاطرات زایمانتون رو بگین 😍

502 بازدید | 35 پست

من دوسه هفته دیکه نینیم به دنیا بیاد هنوز معلوم نیس سزارین باشه یا طبیعی بیستم مشخص میشه،بیاین خاطرات زایمانتون رو اینجا ثبت کنین دور هم باشیم 

روزی ک من رفته بودم برای زایمان بستری شدم

یه خانومه اتاق بغلی بود از ترس زایمان طبیعی فرار کرده بود تو نگهبانی گرفتنش😐

اونم با لباسای بیمارستانی 😶

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خواهر مگه زایمان خاطره داره؟ بردنم اتاق عمل بیحس کردن نشد بعد بیهوش‌کردن زاییدم اوردنم بخش 😑🤣 

دومی هم همین مدل 

سومی هم دقیقا سه هفته دیگه میرم اناق عکل پاره میکنن میدن دستم میام خونه 😁

وااااای نگو که من خیلی خاطره بامزه دارم

من شب از ساعت ۱۱ تا صب ۴ درد کشیدم و نمیفهمیدم انقباض دارم پاشدم صب ۴رفتم بیمارستان برا معاینه و هیچی نبرده بودم با خودم با ابروهای پر و بدون چیتان پیتان رفتم گفتن بیا بزا 😂😂😂وقتته 

پرستارا 😅

من😐

شوهرم🤫

اینجپری شده بودیم 

اخه خواهر مگه زایمان خاطره داره؟ بردنم اتاق عمل بیحس کردن نشد بعد بیهوش‌کردن زاییدم اوردنم بخش 😑🤣& ...

ای جان😍

من کلا عاشق اینم راجب زایمان بشنوم و حرف بزنم بخاطر این تاپیک زدم😁

خب وقتی میترسید چراااا خواست طبیعی بیاره میرفت سزارین😂

نمیدونم والا اولین بارش بود دیده بود همه جیغ میزنن

بعد چندبارم معاینه ش کردن با دست؛ بیچاره فراری شد

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔

واسه من ک خیلی دردناک بود وای😪😪۴روز زودتر از وقتم زایمان کردم..رفته بودم واسه چکاب گفتن وقتته.قراربود طبیعی باشم..از ۱ظهر تا۱۱ شب درد کشیدم😭😭😭مرگو دیدم قشنگ..بعد دیدن خونریزی زیاد دارم و بچه ضربان قلبش کنده.بدو بدو اورژانسی بردن اتاق عمل و سزارین شدم آخرشم