2777
2789

دوستم بهم میگه ویس بده درمورد امتحان حتما ویس باشه تو ویس نظرتو بگو بعدا بهت میگم چرا تو ویس باشه  منم گفتم کسی قراره بشنوه گفت اره مامانم ،حتما از سخت بودن امتحانم بگو 

منم با خودم گفتم حتما چون خانوادش ناراحت شدن یکم خراب کرده میخواد اونا بدونن برای همه سخت بوده در صورتی که خودم اوکی بودم 

منم خدایی کم نزاشتم یه کمم لاف زدم به هر حال چون دوستیم یه امتحان دی ماهه دیگه به خدا اصلا ارزش نداره

بعد ویسام گفتم خب امیدوارم خوب ابرو داری کرده باشم یهو گفت چی؟ ابرو داری؟ میخوام ویستو به مامانم بدم که ببینه همه اعتراض دارن بیاد مدرسه منم خب نظر واقعیم اون نبود ویس رو پاک کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب کاری کردی حالم از این آدمای بچه ننه بهم میخوره توهم خواهشا از این جور ویسای نده که فردا برات شر نشه 

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
هر جور دلش خواست بارم کرد گفت ترسویی  و فلانی و بساری درصورتی که منظورشو نرسوند اصلا نگفت چی می ...

تو به خاطر رفاقت همچین کاری کردی وقتی میگی مشکلی نداشتی با امتحان و اوکی دادی 

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
هر جور دلش خواست بارم کرد گفت ترسویی  و فلانی و بساری درصورتی که منظورشو نرسوند اصلا نگفت چی می ...

نه اصلا مشکل از تو نیست

ولی از من به تو نصیحت فاصلتو با دوستات حفظ کن که ازشون ضربه نخوری

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙
نه اصلا مشکل از تو نیست ولی از من به تو نصیحت فاصلتو با دوستات حفظ کن که ازسون ضربه نخوری

اخ بخدا تصمیم دارم با هیچ احدی از فامیل و دوست تا بعد کنکور ارتباط نداشته باشم اعصابم خورد شد

چرا؟ من چیکار کردم؟ خواستم کمک کنم منظورشو اشتباه فهمیدم الان من کرم دارم؟

دوستت گفته برات توضیح میده

ازت خواهش کرده یه ویس بدی که پیش خانوادش آبروداری کنه

و تو اینکارو نکردی

ینی کردیا، تهش گند زدی که خب عملا ویس بی فایده بوده

خب چرا؟

مگه دوستش نیستی؟

حتما دلیل داشته ک ازت اینو خواسته

اگ‌دوستی خوبی داشتین کمکش میکردی

دوستت گفته برات توضیح میده ازت خواهش کرده یه ویس بدی که پیش خانوادش آبروداری کنه و تو اینکارو نکرد ...

دختر ویس دادم ولی بعد نیتش رو فهمیدم میخواست به مدرسه بده دوباره امتحان بگیرن این ینی چی که از اول نیتش رو به من نگفت؟ من ویس رو دادم چون فک کردم میخواست خانوادش رو اروم کنه شما فکر کنم منظور رو متوجه نشدی 

دوستت گفته برات توضیح میده ازت خواهش کرده یه ویس بدی که پیش خانوادش آبروداری کنه و تو اینکارو نکرد ...

چرا وقتی کامل نمی خونی قضاوت میکنی اگه ویسو برده بود گذاشته بود کف دست مدیر مدرسه چیی؟ 

قطعا از دید مدیر خراب میشد پس خوب کاری کرد به نظرم برای دوست اندازه ی یه ارزنم نباید کار انجام داد