2777
2789
عنوان

مبل بخرم با طلا

251 بازدید | 18 پست

سلام دوستان لطفا بگید اگه جای من بودید چیکار میکردید میدونم کمه ولی ۲۰ تومن دارم موندم طلا بخرم یا مبلام رو عوض کنم مبلام چستره سالمه ولی پارچس چون روشن بوده کدر شده طلا هم فقط گوشواره و انگشتر دارم شما بودید کدومو میخریدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا طلا

شامپو فرشو برا چی ساختن

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

پول خودته یا همسرت 🤭🤭 اگه خودته طلا

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

عزیزم هر چی لازمته و تو روحیه ات بیشتر تاثیر مثبت دارن همون کار رو انجام بده. من الان فهمیدم یه دستبند و یه سکه گرمی مادرم از روی طلا هام برداشته نفروخته  میخوام بفروشم برای خونمون درب ضد سرقت بخرم  . چون به نظر اون واجب تره 

تمیز نمیشه پارچس خوب نیست

هر چی باشه بالاخره یه جنسی داره و تو مبل شویی میشه تمیزش کرد

وقتی طلا۱۵۰۰بود یه جفت گوشواره خریدم الان داره میشه۲

🌱یا مُنتَهَیَ اَلرَّجایا 💫 ای اوج امیدواری ها💫❤️خدایا کمک کن جرئتشو داشته باشم چیزی رو که میتونم تغییر بدم، عوض کنم و چیزی رو که نمیتونم تغییر بدم جرئتشو داشته باشم که بپذیرم.✨️

هر کدوم که حالمو بهتر کنه،من میتونستم طلا بخرم ولی خونمو عوض کردم،خونم مبل نداشت میتونستم طلا بخرم مبل خریدم،خونمو کاغذ دیواری و موکت کردم،میتونستم طلا بخرم پرده خریدم واسه هال و اتاق خوابا،چون اون موقع حالم با وسایل جدید خوب میشد دوست نداشتم طلا داشته باشم ولی خونم خالی باشه،الان تازه رفتم یه انگشتر خریدم،چون یخچالا رو باید عوض کنم ،ماشین ظرفشویی هم میخوام و پول اونا بیشتر از انگشتر سبک من میشن ،یعنی نمیشد طلا نخرم اونا رو بخرم وگرنه بازم طلا نمیخریدم