2777
2789
عنوان

قطع کردن لکه بینی

2016 بازدید | 5 پست

بچه ها جون تالا کاری کردین لکه بینی قطع شه و جواب داده باشه؟

من امروز رو روز ۱۰ حساب کردم و غسل کردم نمازامم میخونم ولی هنوز لک بینی دارم اسیر شدم ب خاطر اینکه واس هر نماز باید دستمال خونی رو عوض کنم

از شروع پریودمم سیپروترون کامپاند میخورم دکتر نوشته. هر شب ب موقع، نکنه از اونه؟

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔

منم  چند وقته  اینطور شدم غسل میکنم  بعدش  هیچی  نمیاد موقع  تخمکگذاری  تازه لک بینی  شروع میشه  رفتم دکتر قرص  داد و معاینم کرد فایده نداش ...همش  پد روزانه استفاده میکنم برا نماز هم  اگ ببخشید کثیف باشم عوض  میکنم

تنها چیز که غیر ِممکنِ فقط خودِ غیرِ ممکنِ
منم  چند وقته  اینطور شدم غسل میکنم  بعدش  هیچی  نمیاد موقع  تخمکگذاری ...

یه سوال داشتم ازت، من خیلی سرچ کردم نفهمیدم برا نماز صرفا دستمال رو عوض کنیم کفایت میکنه یا باید آب بکشیم موضع رو؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال داشتم ازت، من خیلی سرچ کردم نفهمیدم برا نماز صرفا دستمال رو عوض کنیم کفایت میکنه یا باید آب ...

عزیزم اگ  لباس  زیرتو عوض  کن و تمیز بپوشی  میتونی نماز بخونی  ولی  اگ  دیدی  زیاده  باید غسل  کنی .من  چون پد میزارم  ..اگ دیدم  کثیفه  درش میارم  نمازمو میخونم  چون لباسم  تمیزه   لک بینیم  زیاد نیس

عزیزم اگ  لباس  زیرتو عوض  کن و تمیز بپوشی  میتونی نماز بخونی  ولی  اگ ...

نه زیاد نیس ولی مثلا دستمالو برمیدارم ی دستمال دیگه میذارم دوباره کثیف میشه فوری همش فک میکنم باید برم دستشویی اب بکشم بعد دستمال جدید بذارم

نه زیاد نیس ولی مثلا دستمالو برمیدارم ی دستمال دیگه میذارم دوباره کثیف میشه فوری همش فک میکنم باید ب ...

من  پرسیدم  از کسی  گف  که  قبل هر سری  نماز  باید غسل کرد  اگ.میدونی  بعد وضو گرفتن  لک می افته  ولی بازم  شما بپرس  از  مرجعی  یا کسی  ک اطلاعی  داشته  باشه