2777
2789

همه اونايي ك بعد سقط اولم باردار شدن الان زايمان كردن و خدا دومي رو هم ازم گرفت قلبم ب شدت درد ميكنه 

خدايا ديگه كاري باهات ندارم لطفا ديگه كاري بهم نداشته باش بيخيال زجر دادن من شو بسه اينهمه عذاب دادن من

خسته شدم از اينكه هي دل ميبندم و ازم ميگيريش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانومی حتما مشکلی داری که بچه نمیمونه اگر میتونی ی سر بیا مشهد جای ی کسی بفرستمت که معاینه ات کنه دارو بده ینی بت بگم بعد خدا رو دستش نیس انقد کارش خوبه هر کسی مشکل داشته رفته بدون بچه نمونده ازش مطمینم 

عزیزم اول پیگیر شو چرا سقط میشه و بعد اقدام کن برو دکتر برای سقط مکرر کدوم شهری؟

فردا دارم ميرم تهران كلينيك مام وقت دارم

ولي بعد سقط اولم كلي ازمايش دادم هيج مشكلي نداشتيم 

فردا دارم ميرم تهران كلينيك مام وقت دارم ولي بعد سقط اولم كلي ازمايش دادم هيج مشكلي نداشتيم 

اصفهان میتونی بیایی؟ دکتر رویا شرکت برای سقط مکرر عالیه

البته اگه مشکلت سیستم ایمنی باشه

براي سقطه؟ يا نازايي؟

برای همه چی هم مشکلات زنان هم برای نازایی و همچنین سقط و دیگر موارد و این که خاله من رفت چون چند بار سقط داشت دیگ ناامید شده بود از هر دکتری که یک نفر معرفی کرد ایشونو خاله ام رفت پیشش بهش گفته بود رحمت چرخیده کج شده واس همین سقط میکنی بهش دارو گیاهی داده بود الانم ماشاالله ی دخمل خوشمل داره و یکی دیگم تو راهی داره