یک کیلو هویج رو بشور کاملا پوست بگیر و با رنده ی ریز رنده کن
بعدش هویجا رو انتقال بده توی قابلمه با یک لیوان یا (یک لیوانو نصفی اب) و یک کیلو شکر هم اضافه کن
بزار نیم ساعت رو گاز با شعله ملایم هویجا پخته بشه
ابشم تقریبا باید جذب بشه و وقتی ابشو بین دوتا انگشتت میگیری باید به انگشتات بچسبه در اخرم دوتا دونه حل (دل به خواهی هستش) دو قاشق گلاب خوب و یه قاشق الی دو قاشق زعفرون
اجازه بده سرد بشه بعد بریز تو ظرف شیشه ای
فکر کنم همینطور بود اگه یادم نرفته باشه😂