2777
2789
وای عزیزم بگو بخدا؟؟ چقد بعد موعد از خون دادی منفی شد و چقد بعدش مثلت شد؟

عزیزم جدی دارم میگم دوبار آزمایش خون دادم هردو آزمایشگاه معتبر.بعد سونو دادم گفت منفی بعد باز اعتماد نکردم رفتم بی بی زدم مثبت شدباز دوباره بعد چند روزش رفتم آزمایش خون دادم مثبت شد 

من عضو خاموش این سایت بودم تا تاپیک شمارو دیدم ثبت نام کردم که بهتون بگم نرین آمپول بزنین یوقت باردا ...

عزیزدلم اره الان تاریخ ثبتت رو دیدم با وجود شما ادم میفهمه هنوزم چقد ادمای مهربون و باوجدان وجود داره ایشلا ب هرچی دوس داری برسی ♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان هم هفته نهم بارداری هستم از الان شکمم بزرگ شده هیچ اشتها ندارم حالت تهوع و شکم درد دارم همش

منم رو دختر اینجوربودم ولی خیلی شدیدتر شما منکه صب دورازجونت زرداب میوردم بالا جرعت نداشتم چیزی بخورم از پنیر و ترشی مرغ و پیاز هم متنفر بودم ترشی کلم و ک میدیم بازم استفراغ میکردم یبوست شدید هم داشتم این وضعیتم تا ۵ ماهی ادمه داشت