2777
2789
عنوان

بلاتکلیف موندم

97 بازدید | 5 پست

21 سالمه ی پیشنهاد ازدواج خیلی خوبی دارم ولی اونقد بدبختم که اعتماد ب نفس ظاهری ندارم حتی ظاهرش از من بهتره. شغلشم خوبه شخصیت خوبی داره ولی حرف مردم خیلی براش مهمه از لحاظ قدی حدودا سی سانت ازش کوچیک ترم. همش احساس میکنم پشیمون شده زیاد توجه نمیکنه درصورتی که میخایم باهم اشنا بشیم. سرش خیلی شلوغه همش میگه نمیرسم پیام بدم و ...

اگه ی هفته بشه پیام نمیده. کاش میشد ازدواج نکرد ولی اوضاع خونوادگیمونم جوری نیس که بتونم بیشتر ازین تحمل کنم . بگید چیکار کنم پس

پیشنهاد دادن یعنی مشتاقه بعد میگید  پیام نمیده و شلوغه 

نفهمیدم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد دادن یعنی مشتاقه بعد میگید  پیام نمیده و شلوغه  نفهمیدم

اره اول خیلی مشتاق بنظر میومد ولی الان زیاد مشتاق نیس همش میگه سرم شلوغه معلمه تو ی روستای دور افتاده میگه نت و انتن خوب نیست ولی نمیدونم اینکه هفته ای ی بارم پیام نده دلیلش چیه