2777
2789

دو تا جاری بزرگام تو این سه ماه اخیر دو سه بار دعوتمون کردن البته همه ی خانواده رو .منم همیشه مهمونی ها رو جواب میدادم ولی این دو سه ماه بخاطر اینکه شاغلم و بچه کوچیک هم دارم نتونستم از مهر به اینور دعوتشون کنم. فقط دو بار که یکی از جاریام سخت بیمار بود شام درست کردم به بهانه عیادت رفتم خونشون. جاری کوچیکم از وقتی عروسی کرده یه بارم هیچ کدوممون رو دعوت نکرده ینی فقط میاد میخوره و میره. با یکی از جاریامم تو یه ساختمون هستن ولی حتی تولد هم گرفته بود فقط فامیلا خودش رو دعوت کرده بود و مادر شوهرم رو. حتی به جاریمم که طبقه پایینشونه نگفته بود. ما هم که دیگه هیچی. یه موقع هم که خونه جاری بزرگم هستیم و داریم خدافظی میکنیم بیایم خونه هامون تو راه پله داره میره طبقه بالا خونشون هم از ترس اینکه یه وقت پشت سرش نریم تند تند میره بالا و یه تعارف هم نمیزنه که بفرمایید مثلا... منم اصلا دلم نمیخواد دعوتش کنم دیگه ولی داستان میشه بعدش.  همیشه ی خدا مهمون داره یا غذا درست میکنه میبره خونه خاله هاش با اینکه یه ساله عروسی کرده. حالا ایناش به ما ربطی نداره ولی اینکه میاد میخوره و میره بعد حتی یه تعارف هم نمیزنه به آدم واقعا حرصم درمیاد. الان چند روزه نیت دارم دعوت کنم ولی دست و دلم نمیره. مادرشوهرم همش میگه مگه این دو نفر آدم چقدر میخورن در صورتی که ما هم دو نفریم و بچه ی من دو سالشه واقعا غذا خور نیست ...

شاید اون جاری کوچیکت که تا حالا کسی رو دعوت نکرده ، دلایلش مثل تو بوده

مثل تو که تا الآن دعوت شون نکردی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون جاری کوچیکت که تا حالا کسی رو دعوت نکرده ، دلایلش مثل تو بوده مثل تو که تا الآن دعوت شون ن ...

من نمیگم دعوت نکردم میگم تو این سه ماه دعوت نکردم وگرنه چهارساله ازدواج کرده تا حالا چهارصد بار مهمون کردم خانواده شوهرمو. فقط این سه ماه اخیر نتونستم دعوتشون کنم

مرگ یه بار شیون یکبار 

همه رو دعوت کن جز این خانم 

منم فامیل اینطوری داشتم ،همه جا فقط میره میخوره ،سال تا سال هم تعارف نمیکنه ،حتی دعوتش نکنی خودش میاد آنقدر پرو هست ،اطرافیان همه ازش عاصی هستن 

منم چندبار مهمونی دادم دعوتش نکردم ،ما نوکر وپیش خدمت دیگران نیستیم 

وقتی احترام وحرمت نگه نمیدارن دلیلی نداره شما خودتو اذیت کنی 

من نمیگم دعوت نکردم میگم تو این سه ماه دعوت نکردم وگرنه چهارساله ازدواج کرده تا حالا چهارصد بار مهمو ...

به بهونه ی مشغله و بچه داری...که در واقع بهانه هم نیست واقعیته....هرکدوم رو‌جدا دعوت کن...اونارو نگو....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من نمیگم دعوت نکردم میگم تو این سه ماه دعوت نکردم وگرنه چهارساله ازدواج کرده تا حالا چهارصد بار مهمو ...

دعوتش نکن از کسی هم نترس بگو منم دونفرم اونم دونفر 

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

با هر کی مث خودش رفتار کن 

منم همین مشکلو دارم 50 نفر قوم شوهرو هر سال دعوت میکردم عیدا جاریامو خواهرشوهرامم دعوت میکردن حالا واقعا دستم تنگه هم ارزشش و ندارن دعوتشون کنم موندم عید چیکار کنم 

مهمونی بگیر ، ولی اونو دعوت نکن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

هیچ وقت در ازای محبتی که میکنید 

جواب محبت نداشته باشید 

تا با خیال اسوده زندگی کنید هرچقد انتظاراتت از ادمای اطرافت بیشتر باشه همون قدر ناراحت میشی

مهمانی دادن رزق و روزی زیاد میکنه و دفع بلا میکنه از خونه 

.من اگر خدا خواست ازدواج کردم هیج وقت انتظار ندارم کسی جواب‌محبت مو پس بده 

مرگ یه بار شیون یکبار  همه رو دعوت کن جز این خانم  منم فامیل اینطوری داشتم ،همه جا فقط م ...

منم جاریم کوچیکم مثل جاری اسیه....متاسفانه خیلی بین داداشا فاصله انداخته

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من هم جاری بزرگم به بهانه اینکه طبقه بالای خونه مادرشوهرم هست دعوت نمیکنه پاگشا هم حتی نکرد دوساله ازدواج کردیم پنج بار اومده حاضرم در و همسایه رو غذا بدم به اون ندم بحث خوردن و غذا نیست دراون حد متنفرم خودشو به زرنگی میزنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده