بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شاید خودت با تعریف از خودت ، خودتو چشم میزنی هستن آخه اینجوری بچهشونو ناز میدن چشم میخوره بچه یا از خوبی شوهر قند تو دلشون آب میشه یهو شوهر چشم میخوره
ولی از خوشی هات جایی نگو بدی هام نگو فقط درحدی که یکی بدونه تنها نیست و دلش آرام بگیره به زندگیش
ساقیا ته استکان هایت نمیگیرد مرا.... لطف کن از دور بعدی پیک لیوانی بریز.... نه شراب راز میخواهم نه جنس اونوری... از همین سگ مزه های تلخ ایرونی بریز...🥂
یه امتیازبرامون میومد مبلغش متفاوت بوداینجاتعریف کردم قطع شدخودبخود🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂نمیگم چشم زدن اماقطع شد
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
به حسادت و چشم شور اعتقاد دارم ولی اینجا که دیگه نه آخه من معتقدم کسی که غریبس و از باطن زندگی من و تو خبر نداره پس حسادت هم نمیکنن آخه ببین عزیزم این دیگه برای من قشنگ مشخصه که آدم از خودی و صمیمی ترین ها بدترین ضربه هارو میخوره چون خودم خوردم که میگم🙂👌🏻
بخاطر همین سعی میکنم هیچوقت خوشیم رو جار نزنم💔
اندوهت را بتکان،جهان منتظرت نمی ماند تا حالت خوب شود🌿💛