2777
2789

من عالیه دردش کم تحمل کن ارزش داره بهش بگو دنباله نزنه شبیه خط چشم نشه خیلی طبیعی هیچ کس نمیفمه کاری کردی 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عالیه دردش کم تحمل کن ارزش داره بهش بگو دنباله نزنه شبیه خط چشم نشه خیلی طبیعی هیچ کس نمیفمه کاری ...

غسل و وضو داره؟

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

برا من خیلی ازار دهنده بود برا بعضیا هم عین خیالشون نبود راحت بودن، بی حسی میزنه برات ولی حرکت دستگاهش داخل پلکم اذیتم میکرد

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من عالیه دردش کم تحمل کن ارزش داره بهش بگو دنباله نزنه شبیه خط چشم نشه خیلی طبیعی هیچ کس نمیفمه کاری ...

من تحمل دردم خیلی کمی اصلا نمیتونم گفت بیحسی قوی میزنم نیم ساعت دیگه بایدبرم 

بعدش ترمیمم رفتی ؟؟؟گفت ترمیم یکماه بعدش باید بیایی 

کی زدی چندساله ؟؟

من تحمل دردم خیلی کمی اصلا نمیتونم گفت بیحسی قوی میزنم نیم ساعت دیگه بایدبرم  بعدش ترمیمم رفتی ...

۳۲ آره عزیزم چند سال پیش رفتم زدم ۱ ماه بعدش ترمیم دردش برای من زیاد نبود ولی تو ترمیم دنباله زد بدم بود تابلو شد نمیخاستم کسی بفهمه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

۳۲ آره عزیزم چند سال پیش رفتم زدم ۱ ماه بعدش ترمیم دردش برای من زیاد نبود ولی تو ترمیم دنباله زد بدم ...

اها اره منم دیدم بن مژه ی ذره دنباله دارمیشه خیلی قشنگ میشه حالا میزنم اگه دیدم خوبه برای ترمیم میگم دنباله دار بزنه ی کم