2777
2789
عنوان

از زندگی کردن ناامید و خستم 🌧

756 بازدید | 12 پست

تا حالا اینطوری شدید ؟؟

بدون هیچ دلیلی اینطوریم ، چی کار کنم بهتر شم ؟؟

انگار به اندازه یه آدم ۱۰۰ ساله از خدا عمر گرفتم ، حس میکنم اطرافیام هم ازم خسته شدن ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خستم داغونم دلیلشو هم میدونم اطرافیانمم ازم خستن چون همش تقصیر خودم بوده 

باید صبر کنیم 🙂

ت هرتاپیکی ک نظر میدم لازم نیس مخالفت کنی چون میگمممم نظرررر ینیییی عقیده خودمه پس پی پی خودتو بخور 🥰بوووس💋
مث من. نمیدونم خدا هدفش از خلقت من چی بوده همش درحال بدبختی و گریه

خدا بنده ای را که دوسش داشته باش اونو امتحان می‌کنه تا همیشه خدارو صداکنی ...اما در بعضی دیگ اینقدر میده ک دیگ نمیخاد صداشونو بشنوه...بعضی مشکلات امتحان وبعضی دیگ خودمون درس میکنیم

عزیزم فقط بدون نامیدی از حقه های شیطانه منم گاهی خیلی دلم می گیره خیلی غمگین میشم ولی به خودم میگم لعنت بر شیطان فقط میدونم با عبادت واقعی عبادت دلی انسان به آرامش میرسه من وقتی عبادت میکنم خیلی روحیم خوب میشه دوباره سر حال میام از اون حالت کلا درمیام 

خدا بنده ای را که دوسش داشته باش اونو امتحان می‌کنه تا همیشه خدارو صداکنی ...اما در بعضی دیگ اینقدر ...

چرا نمیخاد صداشونو بشنوه. گناه ماچیه. خستم از بی عدالتی خدا. خودم هیچ بچم چ گناهی داشت اخه😔

ولی توروخدا به مادرم چیزی نگید🖤

[QUOTE=266672465]چرا نمیخاد صداشونو بشنوه. گناه ماچیه. خستم از بی عدالتی خدا. خودم هیچ بچم چ گناهی داشت اخه😔[/QUOمن نمی‌دونم مشکلتیه ...اما خدا واس همه خداست وهروقتم برین دم خونش بی جواب نمی‌ذاره باید بخاین ...خواندن قرآن ی جور حرف زدن با خداست ک روح انسان آروم میشه