2777
2789
عنوان

آرزوی برباد رفته ی من😢

201 بازدید | 11 پست

بچه ها من با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم خونمون بزرگ و خوبه ولی اطراف اصفهان هستیم و دور از امکانات مثلا مدرسه داره ولی خرابه دختر پسر قاطی ان محیطش یه جوریه مهدکودکش خیلی خیلی کوچیکه نور مناسب نداره پارسال مادرشوهرم راضی شد بفروشیم اونا همین محله بمونن ما بریم جای دیگه ( خود شهر اصفان میتونیم یه خونه شصت و هفتاد متری بخریم )

دخترم سال دیگه باید بره مهدکودک رویام بود جدا بشم هروز اگهی های دیوار فروش منزل رو میدیدم خودمون سپردیم بنگاهی و چن سری زدم دیوار ولی انگار نه انگار حتی یه نفرم زنگ نزد برخلاف میلم دوباری ف.ا.ل گرفتم میگن طلسم شده یه نفر اشنا طلسم انداخته خونتون منم نمیدونم واقعا باید چکار کنم یکی میگفت دو تومن بده طلسم رو برطرف کنم یکی میگه ۳۰۰ بده پاکسازی دعا کنم اما نه پولشا دارم نه عقیده چندانی میگم کار خوبه خدا درست کنه اینم بگم هرکار قرانی بود انجام دادم هر سوره ای که باید بخونم خوندم دعا قرانی نوشتم گذاشتم تو خونه دعا به اب فوت کردم ریختم انگار نه انگار هرچی هم بیشتر میگذره مادر شوهرم پشیمون میشه الان دیگه میگه کاش ادم درسخون باشه همه جا درس میخونه ولی واقعا زندگیا حالا با بچه های این زمونه دور از امکانات سخته 

به نظرتون طلسم واقعا وجود داره؟؟؟؟

انشالله فروش میره...هرچی خیره پیش بیاو

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم

ما یه بار یه کاشی هایی که ده سال رو یه طاقچه ردیف بودنو تصمیم‌ گرفتیم جابجا کنیم ، یه بسته کوچیک سبز رنگ مخمل که توش یه کاغذ بود و یه چیزای عجیبی توش نوشته بود رو پیدا کردیم

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜

عزیزم اینکه میگن طلسم شده و سنگینی و دعا داره چرته اگه از این حرفا نگن پس کی بهشون پول بده که روزگار بگذرونن شغلشون اینه دیگه اگه بگن مشکلی نیست خودشونو بیکار میکنن اصلا تو فکر این یه مورد نرو