بچه ها من با مادرشوهرم تو یه ساختمونیم خونمون بزرگ و خوبه ولی اطراف اصفهان هستیم و دور از امکانات مثلا مدرسه داره ولی خرابه دختر پسر قاطی ان محیطش یه جوریه مهدکودکش خیلی خیلی کوچیکه نور مناسب نداره پارسال مادرشوهرم راضی شد بفروشیم اونا همین محله بمونن ما بریم جای دیگه ( خود شهر اصفان میتونیم یه خونه شصت و هفتاد متری بخریم )
دخترم سال دیگه باید بره مهدکودک رویام بود جدا بشم هروز اگهی های دیوار فروش منزل رو میدیدم خودمون سپردیم بنگاهی و چن سری زدم دیوار ولی انگار نه انگار حتی یه نفرم زنگ نزد برخلاف میلم دوباری ف.ا.ل گرفتم میگن طلسم شده یه نفر اشنا طلسم انداخته خونتون منم نمیدونم واقعا باید چکار کنم یکی میگفت دو تومن بده طلسم رو برطرف کنم یکی میگه ۳۰۰ بده پاکسازی دعا کنم اما نه پولشا دارم نه عقیده چندانی میگم کار خوبه خدا درست کنه اینم بگم هرکار قرانی بود انجام دادم هر سوره ای که باید بخونم خوندم دعا قرانی نوشتم گذاشتم تو خونه دعا به اب فوت کردم ریختم انگار نه انگار هرچی هم بیشتر میگذره مادر شوهرم پشیمون میشه الان دیگه میگه کاش ادم درسخون باشه همه جا درس میخونه ولی واقعا زندگیا حالا با بچه های این زمونه دور از امکانات سخته
به نظرتون طلسم واقعا وجود داره؟؟؟؟