2777
2789

به اینکه چند نفر مثل من بعد سفر احساس دلتنگی و افسردگی دارن 

میرم سفر کلییییییییی خوش میگذره وقتی برمیگردم حالم بده همه میرن انرژی میگیرن میان من برعکسم دلم نمیخواد تموم بشه دلم میخواد بازم تو اون حال باشم 

زهد ریایی،جهل مقدس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به اینکه چند نفر مثل من بعد سفر احساس دلتنگی و افسردگی دارن  میرم سفر کلییییییییی خوش میگذره و ...

من من من کلا افسردگی بعد از سفر میگیرم و تا چند روز دپم کلا

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
بعد ماه ها صبحونه انگلیسی سفارش دادم زنگ زدن پیک نداریم کنسل کردن😐دارم به همین موضوع فک میکنم

ما هم سال ها پیش صبحونه انگلیسی سفارش دادیم ۲ ساعت بعد اوردن :/

می دانی؟! یک وقت هایی باید روی یک تکه کاغذ بنویسی تعطیل است، و بچسبانی پشت شیشه افکارت. باید به خودت استراحت بدهی، دراز بکشی، دست هایت را زیر سرت بگذاری، به آسمان خیره شوی :) و بی خیال سوت بزنی. در دلت بخندی به تمام افکاری که پشت شیشه ذهنت صف کشیده اند،آن وقت با خودت بگویی بگذار منتظر بمانند....
به دندون عقلم فکر میکنم ک باید کشیده بشه. نفسم بالا نمیاد از ترسش خیلی میترسم ضربان قلبم میره روی ...

من کشیدم.خیلی راحت بود..

یا ضامن آهو.مهربانم......کمک کن.....از دلم خبر داری
ما هم سال ها پیش صبحونه انگلیسی سفارش دادیم ۲ ساعت بعد اوردن :/

من واسه ناهارم میخواستم 

خیلی هوس کرده بودم لعنتی😐🤦🏻‍♀️😢

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

به اینکه وسط مامان بابام و شوهرم گیر هستم،و شوهرم درک نداره. 

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

اینکه چه پیامی بدم درخواست‌ فالومو قبول کنه

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
چرا واقعا خیلی حس بدیه بخاطر همین دوست ندارم دیگه برم 😢

نمیدونم والا منم دنبال جوابشم خیلی افسرده میشم بعدش😂❤️

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
😍😍😁انشالله ک نتیجه بده واسمون  منکه مشکل پلی کیستیک دارم کلا باردار نمیشم این چن ماهه چ برس ...

انشالله توکل برخدا

ماهم همسرم کم تحرکی داشت ولی این ماه یه هفته پریودم عقب افتاده رفتم ازمایش جوابشو عصر میدن 🥺ولی مامانم میگه یه هفته چیزی نیس گاهی پیش میاد

💗 برای بهتر شدن زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین لطفا 💗