2777
2789
 ملاقات فروش مال غیر چجوریه ؟ هرچند روز؟

مثل بقیس، هفته ای یبار. نگران نباش تو با خوشی زندگی کن و به اونم روحیه بده و چون میگذره هرجور باشه پس با حال بد نگذرانید. چشم رو هم بزارید تموم شده. من موقعی اونجا بودم نه خودم پول داشتم نه خانوادم. 

وضعیت مالیتون اگه خوب نیس تا مسیر اونم بهت بگم کمکی بهت بکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خودتو ناراحت نکن هم وضعیتتون درست میشه هم از این که غصه خوردین و شب نخوابی کردین پشیمون میشین. 

اینجور مشکلا قشنگ خودبه خود حل میشن. کمی زمان میبره ولی راحت تر از اون چیزی که تو مغزت میگذره تموم میشه

آره مرخصی هم جز حبس حساب میشه

یعنی اگر طرف ۶ ماه حبس داشته باشه ..بعد آشنا داشته باشه دوماه مرخصی بگیره ...۴ ماه از حبسش می مونه؟

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
بله

ممنونم از اینکه برادرانه راهنمایی میکنید🙏🙏🙏

تمام این مدت درگیر بیماری و شیمی درمانی یکی از بستگانم بودم که این مشکلم اضافه شده ..برای همین خیلی از لحاظ روحی همه چیز بهم ریخته😞😞😞

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
خدابزرگه هیچ چیز ماندگار نیس

بله امیدوارم خدا بزرگیشو به ما بنده های کوچکش نشون بده...

خدا خانوادتونو براتون نگهداره ...و امیدوارم دیگه در زندگی گره تو کارتون نیفته بازم ممنونم با حوصله به همه سوالام جواب دادید🙏🙏🙏

بله امیدوارم خدا بزرگیشو به ما بنده های کوچکش نشون بده... خدا خانوادتونو براتون نگهداره ...و امیدوا ...

عزیزی خدا به شماهم بیشتراز اونچیزی که میخواین کمک کنه که صددرصد هم میکنه. به زمانش فکر نکنید یهو میاد تو زندگی

عزیزی خدا به شماهم بیشتراز اونچیزی که میخواین کمک کنه که صددرصد هم میکنه. به زمانش فکر نکنید یهو میا ...

انشالله 🙏

انجمن حمایت زندانیان هم هم به خودت کمک میکنه هم به بچه هات از لحاظ خورد و خوراک و لباس

🙏🙏

ببخشید در مورد تماس یا تماس تصویری و گوشی موبایل هم محدودیت هست ؟

زندانی چطور میتونه با خانوادش تماس بگیره ؟هر چند روز؟

ببخشید در مورد تماس یا تماس تصویری و گوشی موبایل هم محدودیت هست ؟ زندانی چطور میتونه با خانوادش تما ...

گوشی موبایل ک ممنوعه مگر خیلی گنده باشی. تماس تلفنی هم روزی 20تا 40دقیقه. تماس تصویری هم که ماهی یبار فکرکنم یا هفته ای یبار اونم ارزش نداره چون باید بری کافینت نوبت بگیری، ملاقات زیاد باعث دلتنگی میشه. 3هفته یبار یا ماهی یبار خوبه