لپه و برنج رو نیم پز کن گوشت چرخ کرده چرب و با پیاز رنده شده ورز بده لپه و برنج سرد شده رو هم بهش اضافه کن با سبزی معطر خشک یا اگه نداشتی نعنا خشک و نمک و زرد چوبه و فلفل نمکش زیاد باشه زیاد ورز بدی باز نمیشه موقع پخت
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش
نه من نمیزنم حتی لپه رو هم درسته استفاده میکنم فقط موقع نیم پز کردن لپه و برنج اب کم بریز که ابش کشیده بشه لعاب اونا کوفته رو منسسجم میکنه و اینکه آب پیازو حتما بگیر گوشتم خوب ورز بده اگه اولین بارته میپزی بعد درست کردن کوفته بزارش فریزر سفت شه بعدش بندازش تو سس که در حال جوشه اینطوری وا نمیره