2777
2789
عنوان

طرز تهیه کوفته

1057 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها میخوام امروز کوفته بزارم ولی چند جا خوندم که همه وسیله هاشو اسیاب میکنن مخلوط بشه ولی مادربزرگم همیشه همونجوری درست میکرد خیلی خوشمزه میشد خواستم ببینم اگه شمام این مدلی درست میکنید میشه بهم بگین طرز پختشو ممنون ❤️

لپه و برنج رو نیم پز کن گوشت چرخ کرده چرب و با پیاز رنده شده ورز بده لپه و برنج سرد شده رو هم بهش اضافه کن با سبزی معطر خشک یا اگه نداشتی نعنا خشک و نمک و زرد چوبه و فلفل نمکش زیاد باشه زیاد ورز بدی باز نمیشه موقع پخت

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

برنج نیم دانه  هم خوب میشه

تویی که بجای استارتر میای جواب سوالی که ازش پرسیدمو میدی ببین جواب دارم برات خب؟!🤐 ولی آنکس که نداند و نداند که نداند در جهل مرکب ابدالدهر بماند.بمون عزیزم پاهاتم دراز کن راحت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لپه که حتما باید نیم پز و کوبیده بشع وگرنه کوفتت وا میره. برنج هم ی ساعت خیس بخوره ک راحت پخته بشه.

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
ارد نمیخواد ؟

نه من نمیزنم حتی لپه رو هم درسته استفاده میکنم فقط موقع نیم پز کردن لپه و برنج اب کم بریز که ابش کشیده بشه لعاب اونا کوفته رو منسسجم میکنه و اینکه آب پیازو حتما بگیر گوشتم خوب ورز بده اگه اولین بارته میپزی بعد درست کردن کوفته بزارش فریزر سفت شه بعدش بندازش تو سس که در حال جوشه اینطوری وا نمیره