2777
2789
عنوان

خوش ب حالت کسای ک کوردن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3406 بازدید | 182 پست
و منی ک ترکم و شوهرم بیجاریه🙁 از کردیی هیچییییی حالیم نیس😂

ببینید در گویش اصلی کورد هر منطقه یه جور لهجه دارن ک قدیمی ترین هاش و راحترینش تقریبا سورانی کرمانجیه که منی که خودمم کورد هستم بعضی واژه هاشو تلفظ نمیکنم به زبان عامیانه سنندجی رو بیشتر میپسندم که راحت تره و زبان مادریمه 

ازاین ب بعد پس میگم توگیان منی😄از حرفای عاشقانه میشه چن تاشو بگی

تو گیانِمی =تو جان منی 

ژیانِمی=زندگیمی 

قَزاد له گیانِم = درد و بلات به جونم 

قَزاد =فدات ، قربونت 

هر چی کَسِم =همه کس و کارم 

ناوزِگ=جیگر ، ناوزِگگم، ناوزِگکم =جیگرم ، جیگرمی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کورمانج بلدم ولی کلهری اره با یکی دوستم ایلامیه اسمش زینب میخوام برم ببینمش باهاش کوردی بحرفم خوشحال ...

همسر منم كورد ايلام هستن من بعد ١٩ سال هنوز ياد نگرفتم حرف بزنم البته اينكه ما ايلام زندگي نميكنيم هم باعثش هست

متوجه ميشم ولي نميتونم حرف بزنم

همسرم و خانواده اش هميشه كردي حرف ميزنن و دخترمم كردي كاملا صحبت ميكنه

نه عزیزم سنندج 

ما چندوقت پیش شهرتون بودیم درسته بخاطر شلوغیا همجا تعطیل بود ولی مردم شهرتون به شدت مهمون نوازن، ما هرجا غذا میخوردیم تا میفهمیدن مهمونیم، یا پول غذا نمیگرفتن یا به زور میگرفتن، انصافا هم غذاشون عالی بود 

من خیلی کردا رو دوس داشتم و هنوزم دارم و واسشون احترام قائلم  ولی دوتا همکار کرد دارم واقعا آدم ...

به صرف بد بودن یا خوب بودن دو نفر که شما باهاشون در ارتباط هستید نه میشه یک قوم را تخریب نه بهش عزت بخشید اون چیزی که ملموسه و اکثریته اینه که کوردها شریف هستن