در حسرت یاد گرفتن کوردی ب گویش کلهری م با اینک ترکم خودم ولی جونمم برای کوردا میدممم عاشقشونم خیلی دلم میخواد یاد بگیرم کاش بشه کوردی کلهری یا کرمانشا رو یاد بگیرم🥲🥲🥲🥲
و منی ک ترکم و شوهرم بیجاریه🙁 از کردیی هیچییییی حالیم نیس😂
ببینید در گویش اصلی کورد هر منطقه یه جور لهجه دارن ک قدیمی ترین هاش و راحترینش تقریبا سورانی کرمانجیه که منی که خودمم کورد هستم بعضی واژه هاشو تلفظ نمیکنم به زبان عامیانه سنندجی رو بیشتر میپسندم که راحت تره و زبان مادریمه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ما چندوقت پیش شهرتون بودیم درسته بخاطر شلوغیا همجا تعطیل بود ولی مردم شهرتون به شدت مهمون نوازن، ما هرجا غذا میخوردیم تا میفهمیدن مهمونیم، یا پول غذا نمیگرفتن یا به زور میگرفتن، انصافا هم غذاشون عالی بود
من خیلی کردا رو دوس داشتم و هنوزم دارم و واسشون احترام قائلم ولی دوتا همکار کرد دارم واقعا آدم ...
به صرف بد بودن یا خوب بودن دو نفر که شما باهاشون در ارتباط هستید نه میشه یک قوم را تخریب نه بهش عزت بخشید اون چیزی که ملموسه و اکثریته اینه که کوردها شریف هستن