2777
2789
عنوان

چیکار کنم شوهرم وام بگیره

481 بازدید | 18 پست

ما حقوقمون طوریه ک میتونیم پس انداز کنیم ..الان حدود55تومن پس انداز کردیم..چون خونه ماشین داریم و ی بچه هم بیشتر نداریم..بهش میگم بابا پس انداز تو این دوره زمونه ب درد نمیخوره بیا وام بگیریم ی کاری باهاش کنیم اون پس انداز بشه قسط همون وام..اصلا قبول نمیکنه..قبل از اینکه طلا بره بالا .آبان ماه گرمی1200بود یا مهرماه فک کنم هرچی بهش گفتم بیا طلا بخریم باهاشون قبول نکرد ..اصلا اصلا یک درصد اهل ریسک نیست..نمیدونم چیکارش کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طلا میخاد ارزون بشه

مثلا تا چقدر ؟

یعتی ۱۰۰هزار میارن پایین و میگن طلا ارزون شد 

یا درست و حسابی ارزون میشه

قربون مرامت یه صلوات مهمونم کن شاید خدا به مدد دل پاکت کمکم کرد

وام بگیرید پس اندازتون رو بدید قسط وام؟🤨

خب وام بگیرید بزارید روی این یه کاری بکنید بعد قسط‌هاشو از حقوق ماه‌های بعدتون بدید. 

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
ن. من ک دیگه نمیخوام بخرم..کلی گفتم..واقعا میاد پایین بنظرت دلار چی

سال ۹۹ من میخواستم وسیله دیجیتال بگیرم ۲۰ تومن بود بابام گف دلار ارزون میشه، الان همون چیز شده ۴۰ تومن

فاقد اعصااااابم 🦍 متاهل 🐔