2777
2789

معمولا هم آدم خواب میبینه صبح امتحان داشته ولی غروب رسیده دانشگاه همه جا یکم تریک و هوا آبی مانند تاریکه.هیچکسم تو دانشگاه نیست درو پنجرشم بازه

همه چشمشون بمنه ولی گیر یه ادم بی خاصیتم
این خواب ها رو از منظر روانشناسی بررسی میکن احتمالا شما از شرایط فعلی خودت ناراضی هستی ..منظورم زند ...

دقیقا منم همچین فکری کردم

ریشه در گذشته داره

حالا یا کودکی یا جوانی...

اکثرا هم خودت نمیدونی مشکل از کجاست ولی روانشناس بررسی کنه خودشو نشون میده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیکشم بد طعم بود؟؟؟

یادم نیس امافکرکنم توخواب گفتم بدنیست..یا یادم نمیاد...امابیشتر منظورم این بودکه مثل تهش بهم نچسبیده وروش پودری مونده

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

یادم نیس امافکرکنم توخواب گفتم بدنیست..یا یادم نمیاد...امابیشتر منظورم این بودکه مثل تهش بهم نچسبیده ...

تا حالا با کسی که بهش اعتماد نداری وارد یه راه یا یه کار یا یه رابطه و ... شدی؟

تا حالا با کسی که بهش اعتماد نداری وارد یه راه یا یه کار یا یه رابطه و ... شدی؟

ببین من خیلی سال پیش وادیه رابطه شدم که ضربه خوردم وتمامفهمیدم اشتباه کردم وخداروشکرهم کردم

اگه درحال حاضرروبگم.بایه نفر 9ماه تودوستی بودم خیلیم دوسش داشتم .حس خیانت اینارو نداشتم اما یه چیزی روازم پنهون میکرد یعنی حس کردم مالیش وخانوادگیشه....البته خانواده یه نفرخواستگاری خواهرش رفته بودن همه تعریف کردن خانواده خوبین و....منظورم مسائل کاریش مالیش بود.مثلابدهی داشت اماچراشو نمیدونم که دنبال وام و...بود.کارش به مشکل خرود حقوقش کم بوداستعفا دادوخلاصه این مشکلات ناراحتیا وچیزای دیگه خرابش کردوالانم فعلاکه قهریم چند ماهه.این دوستی...ادمای اطرافمم من جزمامانم به کسی اعتمادندارم حالا یه سریا توبحث مالی.یه سریا حرف خصوصی...دیگه خودت میدونی شرایط چطوریه....کلا همه راززهاتوباید پیش خودت نگه داری...البته من میگم متاسفانه چون برون گرام..برعکس دوست پسرم که درونگرابود.مثلامیگفت حقوقم کمه.دنبال وامم.اماعلتشونمیدونستم چرابرای چی.البته بخشیش روخب حق میدادم خودمم تمام مسائل مالی خانوادگیمو بهش نمیگفتم چون هنوزجدی نبود..حالانمیدونم منظورتون دقیقابااینه یانه

ببین من خیلی سال پیش وادیه رابطه شدم که ضربه خوردم وتمامفهمیدم اشتباه کردم وخداروشکرهم کردم اگه درح ...

ذهن شما درگیر اینه که تو جاده ای که اون ساخته میشه اهتماد کرد و راه رفت یا نه؟!ممکنه فردا خواب ببینید سوار ماشینی شدی و باهاش میرید ولی دقت که میکنید میبینید ماشین نه موتور داره نه بدنه.رو یه پیت نفت رو ۴تا چرخ سوارید

خواب میبینم سر جلسه امتحانم برگه سوالات میده از سوالات هیچی نمی‌فهمم یا خودکار ندارم واسه جواب یا از ...

کلا موضوعی در زندگیت هست که استرس داری، این خواب واسه اینه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
ببین من خیلی سال پیش وادیه رابطه شدم که ضربه خوردم وتمامفهمیدم اشتباه کردم وخداروشکرهم کردم اگه درح ...

شما بخودش علاقه دارید ولی داشته هاش راضی تون نمیکنه. بین علاقه به خودش و دلتون از یه طرف و نوع زندگیش و عقلتون  تو دوراهی موندید.میخواهیدش ولی اگر هام داره مغزتوتو سوراخ میکنه

کلا موضوعی در زندگیت هست که استرس داری، این خواب واسه اینه

موضوع خاصی نیست از همه چیز راضیم والا فقط بالا هم گفتم شاید دوست داشتم با ادامه تحصیل به جایی برسم که خودم کم کاری کردم

ذهن شما درگیر اینه که تو جاده ای که اون ساخته میشه اهتماد کرد و راه رفت یا نه؟!ممکنه فردا خواب ببینی ...

من کشف مطلب زدم وخب اونوبه عنوان همسرم نشون دادن.میگم ما الان قهریم..وتازمانی که شرایط مالیش اوکی نشه وسرکارنره فکرنمیکنم بیاداشتی کنه یاتشکیل زندگی.چون خیلی براش مهم بودشرایط مالیش وبهمش ریخته بود

اماخب به این فکرمیکنم که اینده چطورمیشه و....

امامن تونت گشتم چیزی دیگه بود

من باهمین کشف هم گفتم خوشبخت میشم اولش توهمین دوران قهربودیم وول کردرفت.وندیدمش.امااخرش دست خواهرم دوجعبه شیرنی دیدم.که تعبیرش کردم اولش مشکلات هست واخرش شیرین میشه.البته باید صبر کنم تااینده بیاد