2777
2789

برو پیش فالگیر

اگه دیگه هیچوقت روبه‌راه نشدیم چی؟اگه هواش از سرمون نیفتاد،اسمشو گذاشتیم رو بچه‌مون و با هربار صدا کردنش صدبار مردیم چی؟اگه لبامون لبای هرکی جز اونو پس زد چی؟اگه موهامون دستای هرکی جز اونو رد کرد چی؟اگه تا آخر عمر هیشکی مثل اون قشنگ صدامون نکرد چی؟اگه دیگه هیشکی مثل اون نگامون نکرد چی؟! اگه شب تولدش انقدر بغض کردیم که از چشمامون غم بارید چی؟اگه شب عروسیمون آهنگی که واسمون می خوند پخش شد و پاهامون سست شد چی؟!اگه رفتیم پاتوق همیشگی‌مون، با دلبر جدیدش دیدیمش و رنگ از رخمون پرید چی؟اگه انقدر اون لباس سفید نرمه که از حراجی های بغل پارک لاله واسمون خریدو پوشیدیم که پوسید چی؟اگه عطرش از لباسی که جاگذاشته پرید و بوی تنشو یادمون رفت چی؟اگه یهو زد به سرمون رفتیم عکس چشماشو خالکوبی کردیم رو مچ دستمون بعد هی زل زدیم بهش گفتیم: "خیلی میخوایمت دلبر" چی؟اگه دیگه قرص آبی‌ها هم صورت قشنگشو از جلو چشمامون نبرد و همه‌جا دیدیمش چی؟اگه تا آخر عمرمون دیوونه‌ش موندیم چی؟؟؟  

خواب میبینم سر جلسه امتحانم برگه سوالات میده از سوالات هیچی نمی‌فهمم یا خودکار ندارم واسه جواب یا از امتحان موندم جا 

الان ده دوازده سال این خواب ها تکرار میشه یا دوران دبستانم یا راهنمایی یا دبیرستان یا دانشگاه نمیدونم چه چیزی رو میخواد به من بگه خیلی حس بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواب میبینم سر جلسه امتحانم برگه سوالات میده از سوالات هیچی نمی‌فهمم یا خودکار ندارم واسه جواب یا از ...

حتما برو پیش فالگیر ۱۲ ساله ک اینطوری خیلی زیاده اگه میخواست اتفاق بد بیفته ک ت این ۱۲ سال اتفاق میفته دختر خوب 

یه چاقو بزار زیر بالشت واسه خودت اسپند دود کن

اگه دیگه هیچوقت روبه‌راه نشدیم چی؟اگه هواش از سرمون نیفتاد،اسمشو گذاشتیم رو بچه‌مون و با هربار صدا کردنش صدبار مردیم چی؟اگه لبامون لبای هرکی جز اونو پس زد چی؟اگه موهامون دستای هرکی جز اونو رد کرد چی؟اگه تا آخر عمر هیشکی مثل اون قشنگ صدامون نکرد چی؟اگه دیگه هیشکی مثل اون نگامون نکرد چی؟! اگه شب تولدش انقدر بغض کردیم که از چشمامون غم بارید چی؟اگه شب عروسیمون آهنگی که واسمون می خوند پخش شد و پاهامون سست شد چی؟!اگه رفتیم پاتوق همیشگی‌مون، با دلبر جدیدش دیدیمش و رنگ از رخمون پرید چی؟اگه انقدر اون لباس سفید نرمه که از حراجی های بغل پارک لاله واسمون خریدو پوشیدیم که پوسید چی؟اگه عطرش از لباسی که جاگذاشته پرید و بوی تنشو یادمون رفت چی؟اگه یهو زد به سرمون رفتیم عکس چشماشو خالکوبی کردیم رو مچ دستمون بعد هی زل زدیم بهش گفتیم: "خیلی میخوایمت دلبر" چی؟اگه دیگه قرص آبی‌ها هم صورت قشنگشو از جلو چشمامون نبرد و همه‌جا دیدیمش چی؟اگه تا آخر عمرمون دیوونه‌ش موندیم چی؟؟؟  

وایی من دیشب داستان ترسناک میخوندم شب خابیدم خاب دیدم یه زنه دوستمه هر دیقه چهرش پیز و جوون و ترسناکو بچه میشد جن بود 

ینی با جیغ از خاب پریدم دیگه غلت بکنم تاپیک ترسناک بخونم

وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۶۹/۹۰۰. وزن هدف : ۵۵ 

حتما برو پیش فالگیر ۱۲ ساله ک اینطوری خیلی زیاده اگه میخواست اتفاق بد بیفته ک ت این ۱۲ سال اتفاق میف ...

اینا چیه تحویل مردم میدین

راه حلش اگه خیلی حاد بود روانپزشک هست نه فالگیر😐

منم الان با یه خواب بد بیدار شدم 

دومین باره در طی چند روز خواب غمگین دیدم

واقعا باعث شد الان گریه کنم😔

هردوتا خواب هم راجب مامان قشنگم بود

خدایا لطفا بلا رو از زندگیمون دور کن خدایا لطفا خانوادمو حفظ کن برام🤲🏻من تازه از یه دوران سیاه بیرون اومدم

بچه ها لطفا برام از خدا بخواید خانوادم رو برام نگه داره

منم براتون دعا میکنم. الهی به تک تک خواسته های دلتون برسید و خدا خوشحالتون کنه🙏🏻