2777
2789

خانما من اقدامم ..دوره هام ۲۸ روزس .۲۷ روز کامل میشد صب ۲۸ حتما پریود میشدم ..بعد تا الان ک ۲۶ سالمه حتی چن ساعت  دیرتر هم نشدم چ برسه ب یک روز ..تو عمرم عقب ننداختم ..۷ دی ماه خیلی درد داشتم گفتم دیگ عصر حتما میشم دیدم پریود نشدم ..۸ دی هم نشدم ..

دیروز بی بی گذاشتم منفی بود .

نمیدونم چیکا کنم هم منفیه هم پریود نمیشم ..

امروز ۲ روز از موعدم میگذره .دیشب هم درد داشتم ..

کسی مصل من بوده؟

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤

عزیزم بی بی چک یک هفته بعد عقب افتادن هست که درسته 

بقیش خطا داره

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحمل کن استرس نداشته باش 

چند روز بگذره ببین چی میهش

وقتی اقدام میکنی چون در تلاش بگیره طبیعیه بهم بخوره نظمش

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
تو اقدام از این اتفاقا پیش میاد عزیزم ایشالله که باردار بشی بیای خبرشو بدی  🥰🥰

نه با اینکه ۱۰ ماه اقدام بودم پریودیم دقیق بود .نمیدونم دوستم توکل ب خدا 

والا من خودم اقدامم، همه چیو میچسبونم به حاملگی ..دلم میخواد حامله باشم...اما از ماهی که اقدام کردم دردای حالت پریودی خارج از موعد دارم ، درد مفصل دارم ،ترشح دارم ، خواب آلوده شدم،حالت پف کردگی داره صورتم..انگار تازه از خواب بیدار شدم ...من از خیلیا شنیدم به خاطر اقدام پریودا عقب و جلو میشه ...من خودم پریودم منظم نیس ،اما این ماه نسبت به ماه قبلی ۲ روز جلو افتاد 

تحمل کن استرس نداشته باش  چند روز بگذره ببین چی میهش وقتی اقدام میکنی چون در تلاش بگیره طبیعی ...

۱۰ ماه اقدامم کاملا تنظیم بودم ..

آره باید صبر کنم ممنونم 

عزیزم تو اقدام طبیعیه جلو عقب افتادن پری منم خیلی اینجور شدم بعد پری میشدم بی بی چک معتبره ی روز بگذره سریع نشون میده من اینقدر ازمایش خون میدادم بعد بی بی چک منفی اونم منفی میشد انشالله مال شما اینجور نباشه و بیای  خبر خوش بارداری بدی بعضی وقتا تخمک گذاری یا لانه گزینی دیر صورت میگیره ی مدت صبر کن 

گر نگهدار من آنست ک من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد