2821
2789

ثبت نام امسال تموم شد ک

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تجارت چی میخونید ؟ 

من تازه وکالت قبول شدم با همون اطلاعات میرم ،قصدم دانشگاه آزاد هست که بتونم به کاراموزیم هم برسم 

دو جلدی رشیدی نسب خیلی خوبه

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
درسته به سلامتی  

ممنونم سلامت باشید 

اگه برای دولتی و مخصوصا دانشگاه های خوب تهران میخواید از کسایی که اونجاها قبول شدن پرس و جو کنید 

تو گروه آزمون های حقوقی وکیل مدافع عضو شید خیلیا هستن که جاهای خوب دانشجو هستن و کمکتون میکنن

جواب آدمای معلوم الحال رو نمیدم پس اگه حتی فحش دادی و جوابی نگرفتی بدون جز این دسته ای
ممنونم سلامت باشید  اگه برای دولتی و مخصوصا دانشگاه های خوب تهران میخواید از کسایی که اونجاها ...

من میخوام برای کارشناسی ناپیوسته علوم قضائی که بورسیه قضاوت هست شرکت کنم اول زیر گروه حقوق خصوصی نبود اخیرا گفتن باید دروس حقوق خصوصی بخونید من تجارت یکم مشکل دارم فعلا که دارم نص میخونم کتاب بخونم نمیدونم میرسم تمومش کنم یا نه 

من میخوام برای کارشناسی ناپیوسته علوم قضائی که بورسیه قضاوت هست شرکت کنم اول زیر گروه حقوق خصوصی نبو ...

اگه اوضاعتون اینجوری هست کتاب دکتر معتمدی رو بخون 

ماده به ماده توضیح داده و برای شما مناسبتره و یک جلد هست و میرسی بخونی