2777
2789
عنوان

کاش میشد از بعضی فامیلا طلاق گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 51 پست

اغا ما تو محلمون یه پسر داشتیم جوون باکلاس بود بعد اسمش گذاشته بودن اصغر سنی هم نداشت اومد اسمشو عوض کرده بود گذاشته بود نیما بعد یه مهمونی بزرگ ترتیب داده بود شام و میوه و پذیرای مفصل ب همه گفت ک من اسمم تغییر دادم خواهش میکنم ازین لحظه ب بعد منو ب نام نیما صدا بزنید خب همه شامو خوردن و رفتن یکی اومد بلند گفت اهای اصغر دستت درد نکنه خوش گذشت😂😂😂😂

لیلی آن عشق میشوم که مجنونش تو باشی🫂♥️

چه کاریه من تو سن بیست و نه سالگی اسمم رو عوض کردم چون از اسمم متنفر بودم اسمم مذهبی بود منم خوشم نمیومد الان همه دوستا و اطرافیانم به اسم جدید صدام میزنن. فقط پدر مادرم از رو عادت همون اسم قدیم صدا میزنند که منم سخت نمیگزم بهشون چون سن و سالشون بالاست بنده خداها نمیتونن وفق بدن خودشونو وگرنه که حتی خواهرام و خواهرزاده هام و..هم اسم جدید صدام میزنن و به نظرم و خواستم احترام گذاشتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه میدونی اطرافیان من خدانکنه بدونن از چی ناراحت میشی بدتر لج میکنن

پس نشون نده ناراحتیتو با لبخند اسم جدید و صدا بزن انگار نه انگار اونا به اسم قدیمی صدا زدن به دخترت هم بگو هرکس به اسم قدیم صدات زد جوابشو نده

انتظار نداشته باش همه بتونند روز اول اسم جدیدش رو بگن  دختردایی من اسمش رو تغییر داد باور کن د ...

عزیزم میدونی مشکلی که دارم چیه من ازشون دورم و تو سال یکی دوبار میبینمشون تا پارسال پیششون بودیم ولی بخاطر شوهرم اومدیم یه شهر دیگه بنظرت الان که نمیبینمشون چطور به این اسم عادت میکنن 

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

پس نشون نده ناراحتیتو با لبخند اسم جدید و صدا بزن انگار نه انگار اونا به اسم قدیمی صدا زدن به دخترت ...

ازشون دورم تو سال دوسه بار میریم پیششون اونم چند روز.. بنظرت عادت میکنن😢

دقیقا نزدیکان ماهم همین طور اسم دخترشون فاطمه زهرا شناسنامه گرفتن ولی صدا میزدن هلیا...الان دو دسته شدن خانواده مادری فاطمه زهرا صداش میکنن خانواده پدری هلیا😑اصلا ی وضعی ماستارو ریختن تو پیتزاها😅...شما قاطعانه بگو همه ی اسمو صدا کنن

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
عزیزم میدونی مشکلی که دارم چیه من ازشون دورم و تو سال یکی دوبار میبینمشون تا پارسال پیششون بودیم ولی ...

یکم بیشتر طول میکشه اما عادت میکنند 

بعد فامیلی که سالی دوبار میبینیشون واقعا چه فرقی داره ایم جدید رو عادت بکنند یا نه 

مهم محیط اطراف و نزدیکه

تا قبل اینکه مدرسه بره برو ثبت احوال کلا شناسنامه رو عوض کن چون بچه هست و....ممکنه با تغییر اسم  موافقت کنن..

دوستم فاطمه بود عوض کرد البته اون کرمان بود و انکار اونجا سخت نگرفته بودن براش...منم اسمم القاب حضرت فاطمه بود ولی برام عوض کردن البته یه اسم ساده گذاشتم نه از این عجق وجقا

ازشون دورم تو سال دوسه بار میریم پیششون اونم چند روز.. بنظرت عادت میکنن😢

واااا وقتی در سال دو سه بار میبینی بعد تازه بچتم کوچیکه چرا عادت نکنن بعدشم مگه مهمه کسی که دو سه بار میبینی اسم بچتو درست بگه یا نه

چه کاریه من تو سن بیست و نه سالگی اسمم رو عوض کردم چون از اسمم متنفر بودم اسمم مذهبی بود منم خوشم نم ...

عزیزم بنظرت ازشون دورم و دیر به دیر میریم پیششون به این اسم عادت میکنن بعضی وقتا میگم کاش حداقل نزدیک بودیم که این اسم براشون آشنا و تکرار میشد

واااا وقتی در سال دو سه بار میبینی بعد تازه بچتم کوچیکه چرا عادت نکنن بعدشم مگه مهمه کسی که دو سه با ...

ممنون عزیزم چقدر بهم امید دادی😍بعد دوسال دوباره برمیگردیم شهر خودمون امیدوارم تا اون موقع براشون جا بیفته

عزیزم بنظرت ازشون دورم و دیر به دیر میریم پیششون به این اسم عادت میکنن بعضی وقتا میگم کاش حداقل نزدی ...

مطمین باش عادت می‌کنن،مخصوصا که بچه خودش بزرگ بشه و چند بار بهشون تذکر بده که اسمم اینه خودشون مجبورم.منم چند بار به خواهران تذکر دادم تا عادت کردن.هنوز ۳ سالشه بچت نگران عادت کردن اونا نباش

تا قبل اینکه مدرسه بره برو ثبت احوال کلا شناسنامه رو عوض کن چون بچه هست و....ممکنه با تغییر اسم &nbs ...

عزیزم دوستتون برای تغییر اسمش دادگاه رفت یا همون ثبت احوال تغییر دادن؟وکیل گرفت؟پروسش خیلی سخته مگه نه؟😢

ممنون عزیزم چقدر بهم امید دادی😍بعد دوسال دوباره برمیگردیم شهر خودمون امیدوارم تا اون موقع براشون جا ...

اره عزیزم جا میفته فکر کنم آنقدر دیر به دیر میبینیشون اسم بچتو اصلا یادشون نیست اگه اسم قدیمی صدا زدن بگو عه امان از دوری اسم بچمم یادتون نیست دست پیشو بگیر تازه 😜

مطمین باش عادت می‌کنن،مخصوصا که بچه خودش بزرگ بشه و چند بار بهشون تذکر بده که اسمم اینه خودشون مجبور ...

ممنون گلم چقدر خوبه که بهم امید میدین یه دنیا ممنون❤