2777
2789
عنوان

کاش میشد از بعضی فامیلا طلاق گرفت

446 بازدید | 51 پست

سلام مامانا من دخترم سه سالشه و اسمش مذهبی و ترکیبیه و من میخام اسمشو تغییر بدم شوهرم راضیه دخترمم اسم جدیدشو دوست دارم حتی به دوستش اسم جدیدشو گفت و ذوق کرد🥺ولی امان از اطرافیان🤦‍♀️

همش میترسم به اسم جدید دخترم عادت نکنن و همکاری نکنن یا مسخره کنن یا هم سرزنش و تحقیر 

هرشب به این موضوع فکر میکنم حتی یکی یکی فامیلایی که اسم دخترمو میدونن رو به یاد میارم و تو ذهنم باهاشون کلنجار میرم که متعاقدشون کنم به اسم جدید صدا بزنن😂

یکی به دادم برسه دارم از دست میرم😂

چیکار کنم تو رو خدا یه راه بگین تا خیالم راحت بشه و بگیرم بتمرگم

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم اسممو از ۸ سالگیم عوض کردم اوایل فامیلا نمی‌توانستند اسم جدیدو صدا بزنن ولی الان همه اسم جدیدمو میگن و انگار از اول اسمم همین بود یا خاله ام تو ۴۰ سالگی اسمشو عوض کرد بعده ۵ سال همه دیگ اسم جدیدشو یاد گرفتن الان دختر تو ۳ سالشه خیلی راحت تره اسم جدیدشو صدا کنن فقط یادت باشه حتما از شناسنامه هم عوض کنی ک بعدأ خجالت نکشه 

مثلا تو مدرسه بگن اسمت چیه بگه لارا یهو بهش بگن تو شناسنامه ات ک مرضیه نوشته شده

اونوقت بچه ی خودت ضایع میشه

فقط جدی باش. هر کی با اسم قبلش صدا زد محکم باش و اسم جدید بچه رو تکرار کن براش. وقتی خودت محکم باشی ...

آخه میدونی اطرافیان من خدانکنه بدونن از چی ناراحت میشی بدتر لج میکنن

هرگاه خواستم شکوفه شوم،فصل عوض شد

انتظار نداشته باش همه بتونند روز اول اسم جدیدش رو بگن 

دختردایی من اسمش رو تغییر داد باور کن دو سال طول کشید تا جا بیافته بین فامیل همه قاطی میکنند یکسری مسنها هم خوب جبهه میگیرن و حاضر نیستن اسم جدید رو صدا کنند اما بالاخره عادت میکنند شما همش جلو بقیه با اسم جدید صداش کنید یک مدتی همه گیج میزنند بعد یواش یواش همه به اسم جدید صداش میکنند