2777
2789
آره شباش استخون میترکونه سرماش چ خوش شانسی ک مشهدی گیرت اومده😌😎

سلام همشهری چطوری یره

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولین قرارم با یه پسره پولدار بود تو ۱۸ سالگی که از سر فضولی رفته بودم باهاش آشنا شم.بابامم نذاش کار به ازدواج بکشه.

دوستشم نداشتم فقط چون موقعیت خوبی بود رفتم باهاش.

هیچی

رفتیم رستوران جنارو تو زعفرانیه فک کنم،یه پاستا سفارش دادم با سیب زمینی و یه چیز دیگه که یادم نیس و موهیتو.بعد اون حرف میزد من میخوردم.حواسمم نبود چی میگه.پاستائه خیلی جذاب تر بود.خیلی هم خوردم و سنگین شده بودم.شده بودم رنگ گچ.بعد با پسره پاشدیم اومدیم بیرون که من هوا بخورم.رستورانشم جای خوبی بود‌.یهو دقیقا جلوی رستوران هرچی خورده بودمو بالا آوردم.پسره هم منو با استفراغای رو مانتوم رسوند خونمون😂😂

تو راهم برام قرص ضد تهوع گرفت.دلم براش سوخت.با اون لباسای استفراغی نشستم تو ماشینش😂😂😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اونم درست نیست خواهر ...من باشم همچین نمیکنم ....دوستم نمیفروشم

اوم جذاب نیست با دوست پسر دوستت 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
پس یه تاپیک هم برای ما غیر طبیعی ها باس بزنن😐😂

بیا فعلا شکلات  بخوریم 🍬😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

اولین قرارمون بادوستش اومدمنم بادوستم رفتیم داخل ماشین دور دور.شمارشوتو دفترچه یادداشت بهم داد.کلی حرف زدیم ومسخرع بازی ....یکی ازدوستاموتوپارک گذاشته بودیم چون ماشین جانبود.بهاربودبارون اومددوستم زیربارون خیس خیس شده بودوگریه میکرد چون بچه بودیم خیلی میترسیدیم.الانم همسرمه وکنارم خوابیده

اولین قرارم با یه پسره پولدار بود تو ۱۸ سالگی که از سر فضولی رفته بودم باهاش آشنا شم.بابامم نذاش کار ...

واااای جنارو عاشقشم😍  بگو که اونیکی چیزه ک سفارش دادی نان سیر بوده؟😁

ما عصبیم هممون باید کنار بیای😂

😂🌙ولی دوسش دارم بچه مشهد کلا باحاله

احساس میکنم منم داره لحجه مشهدی می‌گیرم 😂😂

خواهر اذیتم بکنه من که دستم نمی‌رسه میگم تو برو چوب تو آستینش بکن

بهههه مخلصتوم چاکره همشهری خودوم

غلاموم یره چاکر هرچی بچه مشهده پرچمو بگیر بالا مو یه غر ریز بروووم 😜

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝