2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به دوستت خیانت کردی ؟براهمین من تمام دوستامو حذف کردم 

کی من ؟ من نه ولی اون کاربر مثل اینکه این کار،و کرد اشتباه،ریپ زدی 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!
منی که کلا قرار اول نداشتم طبیعی😐؟!

فک نکنم چون منم نداشتم تاحالا :/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

رفته بودم عروسی دختر خاله م پسر دایی داماد بود نشستم تو ماشینش یعنی مادرشوهر دختر خاله م گفت لا این ماشین بیا جا نیست منم گفتم باشه اونم نگو تو نخ من بوده تو ماشین بعدم ک رسیدیم مقصد یه بزن بکوبم اونجا داشتن یهو دیدم داماد وسط مجلس اومده میگه بگیر این شماره پسر داییمه عاشقت شده زنگ بزن تااا ۴رور هی داماد می اومد میگفت رنگ بزن منتظره بلخره زنگ دم الانم سرکاره 

تخمک🤤 هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم 🤨 شنا نمیکنه🏊‍♀️  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو😏😝
چقدرهم افتخارمیکرده

قضاوت نکن شاید بعد از اینکه رابطه اون دوتا تموم شده رفتن  ط رابطه 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!