2777
2789

والا اینجا تو نی نی سایت تاپیکای قبلی چند تا پیک خوب بود در مورد هموپاتی سرج کنی میاد قبلا ک سایت همش‌در مورد چیزای خوب بود همش تاپیکای دوست پسر نبود  البته من خودمم چند وقته زیر نظرش هستم هنوز نتیجه خاصی ندیدم ولی میگن زمان بره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا اینجا تو نی نی سایت تاپیکای قبلی چند تا پیک خوب بود در مورد هموپاتی سرج کنی میاد قبلا ک سایت هم ...

من تهرانم، الرژی سینوزیت، البته من ۲ روز پیش رفتم دکتر و به طرز عجیبی نتیجه گرفتم، الان ترسیدم که اون دارو چی بود مه‌میشه انقدر سریع درد سینوساز رفت بینیم دیگه‌کیپ نیست و همه چیز اوکیه  یکم ترسیدم واقعیت، نمی دونم دارو هاشون تاییدیه بهداشت جهانی دارن؟

من تهرانم، الرژی سینوزیت، البته من ۲ روز پیش رفتم دکتر و به طرز عجیبی نتیجه گرفتم، الان ترسیدم که او ...

رژیم غذایی داد نگفت چ چیزایی بخور چ نخور داروهاش چی بود محلول آبی یا قرص چقد شد هزینت

خانم دکتر میرابی البته خیلیم سخت ازشون وقت گرفتم ۳ ماه منتظر بودم. شما چطور؟ پیش کدوم دکتر رفتید؟

من زیر نظر دکتر تبریزم  داروهامو میفرسته خودم نرفتم روماتیسم مفصلی دارم میگن وقتی دارو هموپاتی میخوری دارو دیگه ای نباید بخوری وخیلی دکتر سوال از همه چیز میکنه ولی دکتر من چیزی نگفت سوال زیادی هم نپرسد

من زیر نظر دکتر تبریزم  داروهامو میفرسته خودم نرفتم روماتیسم مفصلی دارم میگن وقتی دارو هموپاتی ...

از منم شرح کامل گرفتن

اگه‌برای روماتیسم ام خوب باشه به مامانم ام بگم‌ بره، شپا چند مدته رفتید برا روماتیسم؟

چند تا محلول بود فقط یه دونه من ۱۲ تا میفرسته میگه سه روز یه دونه بخور برا منم محلوله

نههه، همونجا تو مطب یدونه خوردم

می خوایید پیش ایشونم برید اگه هنوز نتیجه نگرفتید، من واقعا راضی بودم، فقط یکم ترسیدم ار نتیجه سریع برای الرژیم😑

از منم شرح کامل گرفتن اگه‌برای روماتیسم ام خوب باشه به مامانم ام بگم‌ بره، شپا چند مدته رفتید برا ر ...

من الان سه ماهه زیر نظرش هستم البته زیر دکتر روماتولوژی هم هستم داروهای اونم میخورم چون میگن تو دوره درمان با هموپاتی کورتون نباید بخوری داروهای منم همش کورتونه شاید برا همین اثر نکرده