لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
شوهرت نبایدم ول کنه نشسته تو خونه خرجشم که بابات میده مگه دیوونه س جدا شه ، خواهش میکنم سرییییییععععع جدا شوووو مگه شوهرکردن فقط فسق و فجو وبا یکی زیر سقف بودنه 😐😐😐😐
آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد
خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب میکنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫
مشکل کار اینجاس نرفتی مستاجری گذاشتی پدرت خرج زندگیتونو بده این اقام نشسته خونه راحت از جیب مبارک پدرشما براش میرسه تازه مسافرتم میره
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
عزیز تقصیر خودته ک پرو کردی و خرج مخارج انداختی گردن پدرت هم دخترشو.... هم خرجشو میدن خودتون پررو کردین والا بقیه شوهر میکنن مبرن ساختمون شوهر تو شوهر کردی یا زن کرفتی
خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤