2777
2789

سلام.من بخاطر اینکه به شوهرم ک بیکاره وکار نداره و۳سال ازدواج کردم اویزون پدرمادرمیم.صبح تاشب توخونس .شب تا ساعت ۷بیداره .۷به بعدمیخابه.تموم مخارج هم پدرم میده تک دخترم طبقه بالاپدرم میشینیم.بگذریم.انقددعا نذرکردم ک درست شه بره سرکارکه نرفت.هرکسم کارپیدامیکرد۲روزمیرفت دیگه نمیرف.تصمیم گرفتم باهم باخرج بابام بریم کربلا درست بشه امام حسین کمک کنه ک لااقل سرعقل بیاد..ولی رفتیم چه بلاهای سرم اورد.یعنی صدبار به غلطکردن افتادم تو کربلا.داستانش زیاده .فقط گفتم پام به ایران برسه جدا میشم ک باز نشد الانم ازش متنفرم.میخام جداشم نمیشه هرکاریمیکنم کمک کنیدمنو

چرا نمیشه عزیزم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت نبایدم ول کنه نشسته تو خونه خرجشم که بابات میده مگه دیوونه س جدا شه ، خواهش میکنم سرییییییععععع جدا شوووو مگه شوهرکردن فقط فسق و فجو وبا یکی زیر سقف بودنه 😐😐😐😐

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 

چه کمکی از دست ما بر میاد 😐😶

خدایا خودت بساز🤲 ما بسازیم شهرداری خراب می‌کنه😝😁هر کلمه ای که از دهانت خارج میشه ممکنه زندگی یک نفر رو زیر و رو کنه پس پیش از هرچیزی مواظب حرف زدنت باش☝️ شاید کلمات تو به یک زندگی جان ببخشه و شاید باعث پایان زندگی بشه 👎👍 خیلی خیلی خیلی فکر کن و بعد حرف بزن .. سکوت خیلی بهتر از سخن بیهوده س🤫

مشکل کار اینجاس نرفتی مستاجری گذاشتی پدرت خرج زندگیتونو بده این اقام نشسته خونه راحت از جیب مبارک پدرشما براش میرسه تازه مسافرتم میره 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

خرجی نگیر از بابات بزار به خودش بیاد یعنی چی اخه 

وقتی چیزی برای خوردن نداشته باشه پا میشه میره دنبال کار پول...

وقتی همه چی محیا باشه معلومه ک نمیره

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

عزیز تقصیر خودته ک پرو کردی و خرج مخارج انداختی گردن پدرت هم دخترشو.... هم خرجشو میدن خودتون پررو کردین والا بقیه شوهر میکنن مبرن ساختمون شوهر تو شوهر کردی یا زن کرفتی

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
میشه کمک کنید راهنمایی کنید خیلی حالم بده 

چند سالته؟

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

بیچاره پدرت دختر شوهر داده یا نون خور اضافه آورده برای خودش.عزیرم مرد بیعار عادت کرده باشه به تنبلی درست نمیشه

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹