2777
2789
عنوان

انتخاب همسر شوهر بیاید کمکم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییی اخلاقاش خوبه ها مهربون منطقی با شعور و درک خوش ذات اصلا اخلاقتن عاالیه ولی ظاهرشم تمیز و خوبه ...

ظاهر همه چیز نیست اما مهمه چون بالاخره باید سالها کنارش باشی وباید حداقلش برات دلنشبن باشه 

مشاوره قبل از ازدواجم خوبه میت نید اینو هم انجام بدید 

هرگز با یک ادم نادان مجادله نکنید؛تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند...
۲۴ سالمه دلم می‌خواد زود ازدواج کنم و موفق باشه ازدواجم

خب خودت میگی کلی خواستگارداشتی یعنی ازبینشون یکیش نبوده خوب باشه؟

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
خیلییی اخلاقاش خوبه ها مهربون منطقی با شعور و درک خوش ذات اصلا اخلاقتن عاالیه ولی ظاهرشم تمیز و خوبه ...

زشته؟اخلاقای خوبشوتوچه مدت وچجوری فهمیدی؟

از صدای گذر آب چنان میفهمم تندتر از آب روان عمرگران میگذرد زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آرزویم اینست آنقدر سیر بخندی که ندانی غم چیست💚🙃😍
من ۲۴ اون ۲۸ خونه نداره ولی ماشین و چندتا کار داره تک بچس منطقه بالا و خوب مثل ما میشینن و ماشین خوب ...

قیافش متوسط رو به پایینه یا اینکه متوسط وخوب ولی به دلت نمیشینه ؟ 

خب دقیقا هیچکدوم به دلم ننشستن

خخ خب ببین معیارایی که براازدواج داریوکدومش داره

تو مدت چند ماهه آشناییمون نه زشت نیست متوسط رو‌به خوبه

عزیزم من توتاپیکام داستان زندگیمونوشتم خواستی حتمابخون شایدکمکت کرد..ن ازدواج اولم شوهرم قیافشودوس نداشتم ۴سال تلاش کروم ولی نتونستم باهاش بمونموطلاق گرقتم..قیافه خیلی بزام مهم بودبعدبایکط عقدکردم که خوشگله عاشقشم ..البته بعدازیه مدت قیافه تکراری میشه برات..بایددرکل ازقیافش خوشت بیادتاتکراری بشه هاوگرنه قیافه ی زشت تکراری نمیشه.... اول گول ظاهرشوخوردم یکم اخلاقاش بده ..میخوام اینوبگم که ظاهرتکراری میشه مهم باطن واخلاقه که خوب باشه وبتونی باهاش بسازی

اره درسته من ۱۰۰ نیستم ولی اخه چرا نمیتونم انتخاب کنم همش فکر میکنم یه قیافه بهتر قراره بیاد

ببین چیزی که خودم تجربه کردم اینه که کسی پیدا نمیشه همه چی تموم باشه و همه معیارای تو را ۱۰۰ درصد داشته باشه. نهایت باید خودت انتخاب کنی که کدوم معیارات برات اولویتن و میخای طرفت توی اون معیار ها ۱۰۰ درصد اونی باشه که تو میخای