2777
2789

اون(همسرم)

دخترم تموم زندگیمه.تو زندگیم زیادسختی کشیدم ولی همیشه سعی کردم لبخندبزنم.خیلی جاها شکستم ولی سکوت کردم چون دلم نیومد دل طرف مقابلمو بشکنم.هرکسی الان داره امضامومیخونه واسش یه دل خوش ویه آرامش عمیق آرزو میکنم.ممنون میشم یه صلوات بخاطر دخترم وخوشبختیه من ،مهمون دلم کنی🥰😍.انشالله هرچی واسم دعاکردی خدا صدبرابرشو بهت ببخشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفیق فاب داداشم😐🙂❤️‍🩹😂

پائولو کوئیلو میگه که:«همیشه می ترسیدم کسانی را که دوست دارم، یک روزی از دست بدهم! اما باید از خودم بپرسم، آیا کسی هم هست بترسد از اینکه من را یک روز از دست بدهد🚶‍♀تو چی تا حالا بهش فکر کردی؟ :) 
واقعا هیییی و حیف مامانش میگه کلا قصد ازدواج نداره میترسه ولی فک کنم یکیو زیرنظر داره خدای نکرده ول ...

حالا ایشالذ که نداره😑

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
😂 (امضات🙂)

قابلتو ندارع🥺

و دقیقااا امضام برای همون او است😂🙂❤️‍🩹

پائولو کوئیلو میگه که:«همیشه می ترسیدم کسانی را که دوست دارم، یک روزی از دست بدهم! اما باید از خودم بپرسم، آیا کسی هم هست بترسد از اینکه من را یک روز از دست بدهد🚶‍♀تو چی تا حالا بهش فکر کردی؟ :) 
دقیقا کاربریمو نیگاه شیدا هم اسم اونه!🙂

عزیززم🙂

زِندِگیمون شُدِه خَندِه هایِ مَصنوعی... 

لا بِ لای دَردایِ واقِعی:)!🖤

عزیززم🙂 زِندِگیمون شُدِه خَندِه هایِ مَصنوعی...  لا بِ لای دَردایِ واقِعی:)!🖤

🙂حالا نه در این حد ولی خیلی دوسش میدارم🙃🙂😕🥺

تعلیق دائم✅️دوستان خوبم در نینی سایت خدافظ♡
🙂حالا نه در این حد ولی خیلی دوسش میدارم🙃🙂😕🥺

من ک خیلی فراتر از این چیزاس..😂💔

ان شاالله که خیرع🤍