الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
بالاخره قشر مذهبی که استفاده میکنن ازاین محصولات،خالا یه عده سر نکنن همه که نزاشتن زمین
اتفاقا بقیه فروشنده ها جمع کنند به نفع استارتر میشه،فروشنده ی کمتر ،یعنی فروش بیشتر برای بقیه
الحمدلله رب العالمین که شدم مامان الان محمد قسمت همه منتظرا،ان شاءالله ،به حرمت حضرت فاطمه ی زهرا(س) خودت مدیریت کن زندگیمونو،به کسی محتاج نشیم،مارو به خودمون وامگذار،اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
نه بابا،فامیلای ما همه روسری دارن،حتی بی حجاب هامونم میگن اگه حتی حجاب آزادم بشه شال دوس دارن بندازن
من خودمم چادری أم،خانوادمم همینطور
بالاخره قشر مذهبی که استفاده میکنن ازاین محصولات،خالا یه عده سر نکنن همه که نزاشتن زمین اتفاقا بقیه ...
نه بابا این انلاین و فالور گرفتن و اینا رو میگم خب بخاطر همون که نمیشه اسمشو اورد دسترسی انلاین کم شده😬ولی خب کلا تقاضا واسه روسری و شال همکمتر از قبل شده
ببین رضایت خدا تو چیه،همون رو انجام بده،مطمئن باش تنهات نمیزاره
پیج زدی منو تگکن بیام ازت خرید کنم