2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 137866 بازدید | 5024 پست
@راپانزل_هم_خیلی_آرزو_ها_داره_خدا_جونم_و_فقط_تورو_داره      @بقچه_    & ...

چه تاپیک باحالیه😁

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی معلوم نیست شاید چند سال دیگه کاربرای جدید بیان اینجا و کامنت بزارن سلام بر آیندگان درود بر شما 🙏

من اون موقع ۶ سالم بوده😂😂😂

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔

خدا کنه یکی دو سال بعد که همه این تاپیک و میخونن 

من باردار بوده باشم که بچم دنیا اونده باشه 

هی خدا😔

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
خدا کنه یکی دو سال بعد که همه این تاپیک و میخونن  من باردار بوده باشم که بچم دنیا اونده باشه&n ...

انشاالله عزیزم به زودی😍😍😍😍😍

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
خدا کنه یکی دو سال بعد که همه این تاپیک و میخونن  من باردار بوده باشم که بچم دنیا اونده باشه&n ...

دعا کن‌منم تا اسفند عروسی کنم خسته شدم دیگه😔😔😔😔😔😔 

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
دعا کن‌منم تا اسفند عروسی کنم خسته شدم دیگه😔😔😔😔😔😔 

ایشالا