2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138027 بازدید | 5024 پست

اگه ندیدی نی نی سایت ورشکست شد سالای اینده این تاپیکم نمونه

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چرا حس میکنم این ادما هنوز توی همون سال ها و زمان هستنمثلا پبامشونو ریپلای کنم میگن چی تو چطور از ...

ووااایی دختر خدا نکشتت اهل خونه خوابین نمیتونم بخندم رو ویبرم با نظرات

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

سلام بر شما 

حس اصحاب کهف دارم من حس میکنم دارم با کسی حرف میزنم که الان تو سال ۸۵ عه انگار متوقف شدین پس اینجوری میگم که 

دوستان خوش به حالتون الان داریم لا به لای گرونیا جر میخوریم

پاره شدیم

تیکه تیکه شدیم

و پول خیاطم حتی نداریم که بدوزیم

چقدر جالبه تاپیک ۱۲ سال پیش سال ۸۵ واااای بچه ها چه حسه عجیبی داره این تاپیک😍😍😍ادم دلش تنگ میشه ا ...

الان واسه ما حس عجیبیه انگار یهو پرتاب میشی ۹۷🤣🤣😅😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
چند سال بعد هرکس اومد یادی از منم بکنه شب قدر هستیم دوران گرونی و تحریمها پیاز کیلویی ۱۵ تومن شده سک ...

خوش به حال اون موقعععععععععع 

وای سکه ۵ میلیون بوده اخ اخ الان سیب زمینی شده کیلویی ۵۰ ، ۶۰ تومن 💔

مگه میشه تو باشی و دیوونه نشم 😍

گفتم به روز بشه😆

دقیقا  ۵سال پیششش

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
بیا خانوم دکتر ما اومدیم شرمنده یکم دیر رسیدیم اما ایرادی نداره ادامه بحث

ما دیر تر رسیدیم 🤣😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
اهای آیندگان!!! من بانو آریانا هستم ملکه ی این سایت بر من درووود بفرستید😁💎

شت

اسم منم اریاناس

حس ترسناک تری بهم داد

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار!