2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138004 بازدید | 5024 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری عزیزم خیلی ساله میگذره ازشبرای ماهم جالب بود خدایی برگامون ریخت اصنواقعا قدیمی هستی ولی تو چ ...

کاربری من یه مدت طولانی تعلیق بود

به خواسته خودم البته

ولی دیگه امسال برش‌گردوندم 

سال ۹۶ تا ۹۸ واقعا فان ترین سالهای نی نی سایت بود

پربازدیدا مثل الان کشکی و غم و غصه و فیک و خیانتی و مادرشوهری نبود

همه تاپیک طنز

خاطرات بارداری، خاطرات خبردادن بارداری به اطرافیان، خاطرات عروسی، خاطرات سوتی (مثل الان چیزای بی ادبانه تعریف نمیکردن)، شب نشینی و بگو بخند و ... شبا یعنی میومدی تو سایت از خنده روده بر می‌شدی

نمیدونم حالا از قدیمیا کسی انلاین هست که یادش باشه یا نه

یه کاربری بود همیشه دم صبح تاپیک میذاشت میگفت من جن دارم به اسم فرقل، هر چی ازم بپرسید میپرسم ازش جوابتونو میدم

بعد همه انقدر این فرقلو سوژه میکردن تامیکه یهو تا ۲۰، ۳۰ صفحه میرفت

هر روزم میزد این تاپیکو ولی بچه سال و گزارش زن نداشتیم، چون همه میدونستن داره یه چیزیو الکی میگه برای خنده، همراهیش میکردن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
@مشید_خانوم این تاپیک روبرای سال ۱۳۸۵ هست😢😢❤️آخی

😂حاجی18 سال پیش بوده پشمام

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

چهار سالم بوده😐😂

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

@ملکه70 @ملکه455منم @معدهعصبی10 @زن_ممدقولی @tanhaye1402 بچه ها بچه هااین تاپیک روبرای سال ۱۳۸۵ ...

اوووووف کاربریشم مال بیست سال پیشه معلوم نیس اصلا استارتر زندس .....

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

@ملکه70 @ملکه455منم @معدهعصبی10 @زن_ممدقولی @tanhaye1402 بچه ها بچه هااین تاپیک روبرای سال ۱۳۸۵ ...

اون موقعه من به دنیا نیومده بودم😐

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

وایی خدااا اصلا اون موقع تو یه دنیای دیگه بودیم فکر شو که میکنم اونموقع کجا الان کجا 🤗☺

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

آخیییییییی😢❤️❤️برا سال ۱۳۸۵ تاپیکهواااااااااایمرسی از تگ💚💚💚💚

🤪🤪🤪

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

وااای چجوری اینو پیدا کردی🥺🥺

رهایی از نشخوار فکری....‼