2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138008 بازدید | 5024 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی خدااا اصلا اون موقع تو یه دنیای دیگه بودیم فکر شو که میکنم اونموقع کجا الان کجا 🤗☺

کی فکرشو میکرد اونموقع که، الان همه ما از هر کجای ایران،

با هم دوست بشیم😍😍

هعی..........

در ره دل، چه لطیف‌ست سفر! هیچ مگو...💚🌱کانالم✨https://t.me/shabgardetanhaei

ایشون @shahrivar83 تگم کرد دیدم😂💚💚

🤗🤗🤗🤗

~•دختر رو اذیت نکنین🦄▾~•دختر🎈▾~•وقتی ناراحتع💊▾~•وقتی دلِش شکسته🧘🏿‍♀▾~•وقتی داغونه🕸▾~•وقتی بغضِ لعنتیش داره خفش میکنه🤺▾~•نمیتونه از خونه بزنه بیرون🦋▾~•چون دختره🌈▾~•نمیتونه کآر بکنه❄️▾~•چون دختره🏌🏽‍♀▾~•نمیتونه با هرکسی درد و دل کنه📒▾~•چون دختره🖇▾~•نمیتونه شب نیاد خونه🐳▾~•چون دختره🎶▾~•باید غرورشُ حفظ کنع🐛▾~•چون دختره🌻▾~•فقط میتونه یواشکی تو اتاقش گریه کنه🌧▾~ •بشکنه🌙▾~•

اوووووف کاربریشم مال بیست سال پیشه معلوم نیس اصلا استارتر زندس .....

انشالله که زنده ست

فک کنم اولین تاپیک نی نی سایت اینه😂

@kokii  

موقعی که این تاپیک زده شده حدودا ۸ ماهم بوده😂

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

@ملوس_جاده_چالوس @kmkmk @mahshiiiiiid79 @چرچیلم بچه ها بچه هااین تاپیک روبرای سال ۱۳۸۵ هست😢😢❤️ ...

اوه

دیدمش واردش نشدم

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

کاربری من یه مدت طولانی تعلیق بودبه خواسته خودم البتهولی دیگه امسال برش‌گردوندم سال ۹۶ تا ۹۸ واقعا ف ...

اخی الان این محیطی که گفتی دلم خواست چه حال خوبی بوده🥲

کلا عزیزم همینطوریه هیچی دیگه مثل زمانای قدیم نیست کلا فرق کرده به معنای واقعی همه چی چرت و تکراری شده و چیزیم بهمون حال نمیده دیگه.

افسوس برای حال اون موقعها

کردستان✌🏼🕊️

کی فکرشو میکرد اونموقع که، الان همه ما از هر کجای ایران،با هم دوست بشیم😍😍هعی..........

اره 😍😍 من خیلی خوشم میاد با ادمای راه دور اشنا شم به همه حس خوب دارم . حالا اون موقع بچه مچه و نوجوون بودیم چه میدونستیم نی نی سایتی هست😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اره 😍😍 من خیلی خوشم میاد با ادمای راه دور اشنا شم به همه حس خوب دارم . حالا اون موقع بچه مچه و نوج ...

تاپیک و پست های ما هم تا سی سال دیگه میمونه😂😂

چه ترسناک😫😫😐