2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 137843 بازدید | 5024 پست

چقد حس عجیبی گرفتم با این تایپک دوست دارم چندسال بعد بیام اینجا و با حال خوب کامنتمو بخونم 

اون روز من خودم روی پای خودم وایسادم و استقلال مالی دارم  خونه و ماشین دارم گیتاریست خوبی شدم یک خانم موفق شاغلم و شاید ی برگ جدید رو توی زندگیم شروع کرده باشم

حنا و چیتا حرف میزنن

خانوادم در نهایت خوشبختین و من ذره ذره حس قشنگ و خوبو تجربه میکنم

چهارشنبه ۱۳۹۹/۳/۲۸

۲۲.۳۱

🙆🏼‍♀️

خانمای گل هرکسی کامنتمو خوند لایکم کنه هر از گاهی بیام کامنتمو ببینم و انگیزه بگیرم😍ماچ به کله هاتون😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه تایپیکی😍 برای 14 سال پیش..وقتی فقط 6 سالم بوده ای جانم😍😂

منم یه یادگار میزارم..من به زودی مشکلمو حل میکنم و تو کارم موفق میشم :)))))) وقتی موفق شدم تایپیکشو میزارمممم💙

چو تخته پاره بر موج...رها  رها  رها  من🌿🌵عاشق گروه *چارتار* هستم💙یک عدد دختر شیرازی هسدم😌

سلااام ب آیندگااان😍😀

منم اومدم یادگاری بزارم :))

هر کی ک پستم رو دید برا موفقیت و خوشبختیم دعااا کنههه😍💋

مرسی جینگولیااا😀😁

۲۳:۰۳

چهارشنبه

۱۳۹۹/۰۳/۲۸

لایکم میکنین این تاپیک رو گم نکنم😉😊؟!

منم مثل بقیه یه یادگاری بنویسیم الهی خدا امام زمانمون رو برسونه بعد توزمونه بسیاربد کرونا زندگی میکنیم الهی که واکسنش زود کشف بشه (دیگه موقعی میام این تاپیک نباشه کرونا)خواهرم عروس بشه خونمون رو عوض کنیم. کامنتمو خوندید یه صلوات مهمونم کنید .ان شالله محتاج به خلق خدا نشید

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

چه جالب تاپیک برا ۱۴ سال پیش هست  منم یه یادگاری بنویسم:روزای سختی رو میگذرونیم با کرونا ان شاالله زودتر تمام بشه و برگردیم به زندگی عادیمون.ان شاالله مشکلات اقتصادی حل بشه.هر کی پستم رو خوند لطفا برا رسیدن به هدفم یه صلوات بفرسته.ممنون.

خدایا شکرت که همیشه هوامو داری یه حاجت بزرگ دارم لطفا اگه زحمتی نیست برا برآورده شدنش یه صلوات بفرست  ممنون. 

اینم یادگاری من

دوست عزیزم رز

توی این یه سال روزهای خوبی رو در کنارت داشتم.

خاطرات شیرین و بامزه.

دلم برات تنگ شده.

شاید واقعا یه روزی بخونی

نبودنتو باور نکردم و نخواهم کرد.

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

تا دفعه دیگه که این تایپک بیاد بالا امیدوارم کرونا رفته باشه. من بچه دارم میشم . حال پدرم بهتر باشه .مشکلاتمون حل شده.

حالا یکی منو لایک کنه تا تایپکو داشته باشم. 

راستی الان بیشتر تایپکا درمورد خانواده شوهر هس. یعنی چن ساله دیگه درمورد چیا تایپک میزنن

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪