2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 137869 بازدید | 5024 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ۱۲هفته ام و منتظر یه نی نیه دوست داشتنی هستیم.در حال حاضر مستاجریم  انشالله تا سال اینده به واسطه قدم مبارک کوچولومون خونه دار شده باشیم انشالله

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

سلام 

این رو مینویسم 

من الان ۱۴ سالمه و دق دقم اینه که فردا خوب پیش بره😉

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

محدودیت بزرگ نی نی سایت اینه که راز ماندگاری کاربران قدیمی در حرف نزدن و خاموش بودن اوناست

یعنی سیاست سایت اینه که اگر کاربر میخوای تو سایت بمونی نه نظر بده نه جواب بده نه درخواست بده نه لایک کن

کلل هیچی نگو😐😐😐😐😐

خدایا چند سال دیگه ک اومدم اینجا و کامنت خودمو خوندم من و شوهرم و دوتا بچه هامون دور هم جمع باشیم آسایش و خوشبختیمون ادامه داشته باشه.

زندگی خانواده خودم و خانواده شوهرم روی روال باشه برادرامون سر و سامون گرفته باشن مادرشوهرم از تنهایی دربیاد بره پیش برادر شوهرم تو روستا گناه داره.

همش تنهاست😔

مامان بابام سالم و تندرست باشن.

ما ی ماشین بهتر بخریم خونه بزرگتر بخریم.

دخترم و پسرم و شوهرم سالم و تندرست باشن.

منو شوهرمم ب اندام متناسب برسیم 😊

همگی بگید ایشااااااااالاااااااااا👐👐👐

کاش یکی بود مثل گوگل ....تا میگفتی پ میگفت پیتزا ...پول ....پاریس....پدرشو دربیارم ...

سلام من نامزدم سربازه 3ماهه دیگه مونده تموم کنه ان شاءالله هرچی زودترای روزا تموم شه میخام سال دیگه این موقع سر خونه زندگیه خودمون باشیم وحالمون خوب وخوش باشه

میشه برای جور شدن یه کار خوب برای نامزدم دعاکنید
@nafasam1370   یادگاری بنویس گلم

ممنون گلم 😘

امشب شب سالگرد ازدواجمه ❤❤😍😍😍

فندقم رو پام خوابه و دارم با لیلی دل و قلوه میدم تو وات ساپ غش کردیم هردوتامونم😂😂😂

خدایا این حال خوب و ازمون نگیر ❤❤❤❤

منتظر همسر جان هستم 😍😍😍😍😍🌼🌼🌼🌼🌼

.......