2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 138004 بازدید | 5024 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا یعنی میشه یکی سیزده سال بعد تو تاپیکای منم نظر بذاره   

بنده خدا روزی که تاپیک زده تو خوابشم نمیدیده

با توجه به استقبال بینظیر اولیه

این تاپیک این تعداد صفحه پیش بره  

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

چیزای خوب بنویسید ده سال دیگه میبینن فحشمون ندن 😅😅😅😅😅

ببینی استارتر تاپیک کحاست الان 🤨🤨هنوز عضوه یا نه

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂
باور کنین ملت همیشه در صحنه میان اینجا رو هم به فنا میرن این تاپیک میترکه ببینین کی گفتم

اثار باستانی را تخریب نکنین😒😂

سال 85 گفتن ب سوالای پریودی جواب ندین😂😂😂😂 کجان ببینن ب سوالای سسکی هم حالا جواب میدن 😂

اینا همش بخاطر دولت تدبیرو امیده😂

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
خدایا یعنی میشه یکی سیزده سال بعد تو تاپیکای منم نظر بذاره     بنده خدا روزی که تاپیک زد ...

اره هیچکسی نظر نداده .ولی خوب اون موقعه ها هم موبایل اینقدردر دسترس مردم نبوده الان بچه کوچیک هم گوشی داره

هربژی کورد😍😍😍😍بچه هام زندگیمن ❤️خدایا خودت مراقبشون باش