2777
2789
عنوان

در مورد محدودیت های نی نی سایت گفتگو کنیم.

| مشاهده متن کامل بحث + 137871 بازدید | 5024 پست
سلاااااااااام صدای منو میشنوین از سال 5/3/98چندسال دیگه اگه کسی اینجارو کشف کرد منم یااااد کنین😁😁� ...

هعیی سلام امروز 7 اسفند 1403 هست.

کرونا رو رد کردیم حالتون خوبهههههه؟ چند سالللل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداروشکر که همه چی معمولیه و روال خودشو طی میکنه 

امیدوارم مردم به خودشون بیان و کشورمون دوباره شاهد 

رونق گرفتن خودش باشه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اللهم عجل لولیک الفرج

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

سلاااااااااام صدای منو میشنوین از سال 5/3/98چندسال دیگه اگه کسی اینجارو کشف کرد منم یااااد کنین😁😁� ...

سلااام 

امروز 12/12/ ۱۴۰۳ هس 

چقد حس عجیبی گرفتم از این تاپیک قدیمی ❤️‍🩹

وقتی این تاپیک رو زدن من ۲ سالم بوده و الان ۲۰ سالمه🫠

چه جالب این تاپیک مال 9سال پیشه

خدایاااا 😀 چه جالب این کامنت مال ۹ سال پیشه😍

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

این تایپک خیلی باحاله احساس میکنم یه دنیای دیگه هست 😂

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

سلام به فسیل های قدیمی و فسیل شدگان اینده😂

فرداماه رمضونه1403/12/12هستیم امیدوارم سال بعد و بعدترش و بعدتر ترش..... برامون سال هایی پراز تندرستی و سلامتی و لبخند و شادی مهربونی دل رحمی باشه😍😍 خلاصه که التماس دعا

سلام سلاااام مجدد آخرین کامنتم‌ تو این تاپیک مال چند ماه پیشه این تاپیک برای ۱۸ سال پیشه🥲 ۱۸ سال پیشش

سال جدید تو راهه و برای همه آروزی سلامتی دارم اگه کسی ۱۸ سال بعد پیاممو دید ریپلی کنه اگه زنده بودم تا اون موقع بازم میام و سر میزنم ب این تاپیک

۱۴۰۳

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫
ای خدای مهربون بیا و ۱۰ سال دیگه هممون به ارزوهامون رسیده باشیم😍نی نی سایت الان یجوریه نمیتونیم پست ...

به آرزو هات رسیدی؟البته فعلا ۵ سال گذشته🥲😂

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫