2777
2789

ببخشید ریدن به پسر جلو همه حال میده؟مثلا بعدش دوستات میگن وای چقدر باحالاه؟حتی اگه از پسره خوشت بیاد؟هیچوقت نفهمیدم شما زنا چطور موجوداتی هستین منه بدبخت چه گناهی کردم که اون تمسخر باید تا آخر عمر باهام باشه اگه نمیدونی جریان چیه برو تاپیک اولمو بخون بخدا وقتی میخوام به یکی درخواست دوستی بدم میگم نکنه اینم بهم برینه و منصرف میشم همیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا مریضن 

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد  😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎   عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍                                                                        

تو هم اگه هدفت صرفا دوستیه نه ازدواج پیشنهاد نده 

بیکاری مگه؟!

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد  😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎   عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍