2777
2789

ببخشید ریدن به پسر جلو همه حال میده؟مثلا بعدش دوستات میگن وای چقدر باحالاه؟حتی اگه از پسره خوشت بیاد؟هیچوقت نفهمیدم شما زنا چطور موجوداتی هستین منه بدبخت چه گناهی کردم که اون تمسخر باید تا آخر عمر باهام باشه اگه نمیدونی جریان چیه برو تاپیک اولمو بخون بخدا وقتی میخوام به یکی درخواست دوستی بدم میگم نکنه اینم بهم برینه و منصرف میشم همیشه 

درکت میکنم داداش

من دلیلم اینه که بگم از طرف خوشم نمیاد و یه جورایی بگم برام مهم نیستی در صورتی که تو دلم این نباشه :) 

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درخواست دوستی میدی ک چی؟ 😐

اینو درک نکردم

‌کـاربـر sʜɪɴɪᴄʜɪ هسـدم    ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌你永远不明白,因为你不是我的地方! ‌‌ᴀʀᴍʏ.ʙʟɪɴᴋ.ᴏᴛᴀᴋᴜ  ‌ ‌       ب تــنهـایــی میـدرخـشـم .! ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌تایپ :ɪɴᴛᴊ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                              ناشناسم :   https://harfeto.timefriend.net/16726587839566

آقای محترم اولا یکم مودبانه تر میشه گفت! 

ثانیا اون خانوم وضعیت مالیه شما و ظاهر شما واسش مهم بوده نه خودتون و علاقه تون! 

حالام من یکی جا شما باشم از عشقش دیوونه شده باشم به هیچ عنوان چنین کاری نمیکنم ک برم پیشنهاد بدم! یک چیزایی هیچ وقت قرار نیست از قلب آدم پاک بشه! شاید بخشیده بشه اما فراموش نه! به این فکر کنین گیریم چند سال دیگ ورشکست شدین افسرده! به نظرتون بازم میمونه؟! من جای شما بودم هیچ وقت دور اون دختر نمی‌رفتم...خودم دخترم ک اینارو میگم!! 

اوضاع اکنون حاصل خوردن یک سیب نیست! حاصل غارت یک باغه!!