الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بهتره با واقعیت کنار بیای هممون رفتنی هستیم و یروزی پیر میشیم منم حس تورو دارم ولی دارم با خودم کنار میام ک متاسفانه موفقم نشدم
ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️
من تاپیک قبلیت چیزی نگفتم ولی خب ما پدر مادرامون از اول موی سفید داشتن برامون عادیه پس ما که از اول اونجور دیدیم چی بگیم؟دهه ی چهارم و پنجم زندگی که اصن رقمی نیست مادر من الان دهه ی هفتم زندگیشه پس من چی بگم؟
شما زیادی ایده آل فک میکنی همه از یه سنی به بعد شکسته میشن خیلی خوبه که هواشونو داشته باشی ولی واقعا سنی ندارن که اینجور میگی طبیعیه که دیگران درکت نکنن همسن های پدر مادرت الان تازه ازدواج میکنن