2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
ببين خيلي سخته منم مادرم و پدرم فوتشدن به فاصله سه سال نابود شدم ولي فقط با گذشت زمان اروم ميشي بعد ...

خدا روشکر فعلا برگشتی به زندگیت گلم صلوات زباد بفرست برای حال خودت یک آرامش خاصی میده بهت اون مادرشوهرت رو  واگذار کن به دستان بریده قمر بنی هاشم یه جور بزنه زمین نتونه بلند شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كاش منم ببينم من يه دختر جوون ٣٤ساله بودم كه مادرم مرد خودشو شوهرم بدترين ها رو بامن كردن داستانم زي ...

واگذارش کن بخدا اولش شاید جواب نده ولی آخرش میده برای حاله خودت هم‌شده گلم نمازشب بخوان حتما بخوان شده دو رکعت ولی حتما بخوان هرشب می تونی به مادرت پدرت تقدیم کنی 

الهی آ مین  من ایرانم عزیزم مادرم ساکن نروژ بود همونجا هم به خاک سپرده شده😔😔😔😔

الهی بگردم خیلی سخته اینجوری خیلی خیلی 😔😔😔

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

دقیقا منم وقتایی که حالم خیلی بده میام سایت درد و دل اینجور ادما تو زندگی شخصیشونم همینن فقط زخم زبا ...

اره  عزیزم . کسی تو شرایط قرار نگیره نمیتونه. درک کنه . حالا برا چهلم بابام تاپیک زدم کاربری میگفت دروغه کسی باباش بمیره محاله گوشی بدست بگیره اونقدر تو مخم رفت آخر سر گفتم قضاوت نکن وقتی تو خدانکرده بابات مرد چهل سال گوشه نشین باش و عزاداری کن بخدا مغزمو خورد 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
٨ساله هيچيش نشده اونقدر لهم كردن رواني شدم هيچوقت دليل اين حجم ازنفرتشو به خودم نفهميدم فقط ازخدا مي ...

ببین مادر مامان من که حتی دلم نمیخواد بهش بگم مادربزرگ همچین ادمیه البته بیشتر در حق مامان من😔در مقابل پدر و مادرم بینهایت مظلوم.بابام بخاطر مامانم خیلی بی ادبی ها و توهیناشو تحمل کرد یک سال و نیم پیش مادر مامانم رفته بود خونه‌ی مامانم اینا اونجا به پدرم فهش پدر و مادر میده و میگه اگه تو بمیری من نمیزارم بچه هات بیان تو خونت😔دو هفته بعد پدر من ایست قلبی کرد و مارو ترک کرد😭تو این یک سال و نیم مامانم با مادرش قطع رابطه کرد و باهاش قهر کرد من حتی توی مراسم پدرم با مادر مامانم حرف نزدم خیلی از خدا شکایت کردم که چرا پدر من بدون هیچ مشکلی یکهو باید ایست قلب کنه و از دست بره و اون با ۹۷ سال سن و این همه بدی زنده باشه.الان خبردار شدیم چهارهفته است تو کماست و داره عذاب میکشه زخم بستر شده باتری قلبش تموم شده ولی فوت نمیکنه.نمیگم خوشحالم ولی قربون خدا پدر من هیچ عذابی نکشید و مظلومانه رفت ولی اون....بچه های دیگش حتی قبرشم خریدن و امادن تا فوت کنه ولی بازم مامان طفلی من داره غصه میخوره.

شک نکن خدا به وقتش تقاص دل شکستتو میگیره