2777
2789
عنوان

شب اول قبر مامان خوشگلم😭 بیااااید آرومم کنید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 175612 بازدید | 848 پست
شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

منم وقتی مادرم فوت کرد تا دو هفته شب و روز نخوابیدم شب تو اتاق تا صبح بیدار بودم هیچکی نبود باهاش درد و دل کنم از دلتنگی هام بگم می اومدم سایت کسی پیدا بشه باهاش حرف بزنم از مادرم بگم از غم و درد از دست دادنش 💔💔💔😔😔😔

شب اول قبرشه  اومدی سایت😟 هر کی باشه حال نداره گوشی دستش بگیره چه برسه به تاپیک زدن درکل قا ...

قسنگم هیچکس جای کسی نیست که درک کنه🥲 

با تاپیک زدن و گوشی دست گرفتن هم دردش آروم نمیشه با کنار گذاشتنش هم آروم نمیشه.. هیچ فرقی نداره... منم ۶ ماهه یه عزیز جوون رو از دست دادم هنوز دلم آشوبه.. آب شدن اطرافیانمو میبینم.. دلمم خونه ولی هرکاری بکنم اون دیگه بر نمیگرده..

رفیقت گر خدا باشد، هواداری قوی داری...✌🏻😇💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روزه دارم خون گریه میکنم اومدم مامانمو دعا کن 😭

الهییی🥺🥺

تو سردخونه بودن دو روز😔

خدا رحمتشون کنه عزیزم خدا بهت صبر بده

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
چقدر تیکه اول کامنتتون بده من پارسال خواهرزاده هفده ساله ام کشته شد یکیشونم تو کما رفت یادمه فرداش ا ...

من یادمه.‌قاتلش کی بود بلاخره؟

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بمیرم واسه دلت 😭

در من یک تيمارستان وجود دارد، یک تيمارستان با هفتاد تخت خواب، هفتاد تخت خواب با هفتاد دیوانه و سخت‌ترین کار دنیا را من میکنم زمانی که از من می‌پرسند خوبی؟! و من باید یک تيمارستان هفتاد تخته خوابی را آرام کنم و با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم..                                                            یک عدد کنکوری بدبخت💔 میشه برا قبولیم یدونه صلوات بفرستی؟! 💚❤️