2777
2789
عنوان

میشه یه لحظه جواب بدین

758 بازدید | 57 پست

دختر دوستم بلهاش صمیمی ام امروز بهم گفت بابام دست زده به سینم تاپمم که تنم بوده پاره کرده بیچاره اینقدر ترسیده بود فعلا فقط برا من گفته الانم پیشمه نمیدونم چکار کنم چه خاکی به سرم بریزم بچه بیچاره انگار دیونه شده بنظرتون چرا اینکار کرده گفت وقتی دیده گریه میکنم ولم کرده میخواسته بش تجاوز کنه😪

با مادرش صحبت کنید حتما

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاد چه بد بگو به مامانش بگه چندسالشه دیدم چندبار بعضیا رابطه جنسی دارن 

گیریم تا اخر عمر تنها بمونی و شریکی برای زندگیت پیدا نکنی تحمل این موضوع  بسیار آسانتر از آن هست که شب و روز با کسی سر و کار داشته باشی که حتی یکی از هزاران حرف تو را نمیفهمد!

خاک به سرممممم 

بنظرم همینجوری تو حرفاتون ازین حرفا بزنید مزه ی دهنشو متوجه بشید مثلا بگید چقد تجاوز زیاد شده راستش داشتم به این فک میکردم اگه شوهرم یا فامیلام به بچم بخوان تجاوز کنن چیکار کنم یا بچم بیاد بهم بگه (ازین جور حرفا) بعد مثلا بگید نظره تو چیه چیکار می‌کنی ؟ حتی اگه نزدیک ترین کسش باشه