2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه مثال بزنی ؟ منظورت دقیقا چیه ؟

چند وقت پیش تو یه جمع خانوادگب بودیم گفتم الان نریم برقصیم به دلایلی

چند دیقه بعدش دیدم پاشد رفت منم حرصم گرفت تا اخر مهمونی دیگه باهاش صحبت نکردم پیششم ننشستم

یا مثلا امروز یه سری خرید داشتم بهش گفتم بره بخره دیدم ۳ ۴ ساعت طول کشید زنگ زدم بهش گفت رفتم پیش داداشم بدون اینکه یه خبر بهم بده درحالی که هزار بار بهش گفته بودم بهم خبر بده جایی میری

به نظرم شما هم یکم حساسی برده که نیستن به حرفتون گوش بدن هر چی شما گفتین که ، همین که اصلا میخوای به حرفت باشه کار و خراب میکنه ، فرقی هم نمی کنه چه شما چه شوهرت نباید چنین نگاهی نسبت به هم داشته باشین ، باید با هم رفیق باشین دوست باشین ، بچه که نیست بهتون خبر بده جایی میره همین که اصلا میگین هزار بار گفتم جایی میری خبر بده این احساس و توی وجود شوهرت به وجود میاره که میخوای کنترلش کنی ، این نگاه و از روی شوهرت بردار سعی کن با هم دوست باشین کم کم درست میشه